Estàs a: > > El col·lectiu Alumni recorre la llum i les ombres del barroc valencià

El col·lectiu Alumni recorre la llum i les ombres del barroc valencià

Façana del Marqués de Dos Aigües

Façana del Marqués de Dos Aigües

El pròxim 1 de juny arranquen les activitats del mes organitzades pel col·lectiu Alumni i el Club de Viatges Fil-per-Randa. La primera de les eixides, titulada ‘El barroc valencià. Llum i ombres’, es desenvoluparà al voltant dels indrets que reflecteixen, a través de l’arquitectura i l’art, el barroc valencià.

Us oferim una passejada per les propostes formals i conceptuals de l’art barroc (quina paraula més injusta!) de les quals València no és un exemple menor: ens mostra com de divers era el gust barroc i la multiplicitat de les seues materialitzacions. Deixem de costat els prejudicis: des de les resolucions del Concili de Trento fins al triomf de la severitat il•lustrada, la cultura del barroc nodreix més d’un segle de propostes extraordinàries. No hi pot haver cosa més plaent que tractar d’assumptes elevats amb els peus en terra i els ulls en alt; açò és, caminant la nostra ciutat amb Fil-Per-Randa.

La concentració serà a la plaça del Carme, a les 10.00h. Visitarem: façana del convent del Carme, basílica Mare de Déu dels Desemparats, Sant Felip Neri, façana del palau del Marqués de Dosaigües, porta barroca de la Seu i Sant Esteve. El recorregut estarà dirigit per Josep Belda, expert en Història de l’Art.

Les persones participants es concentraran a les 10:00 hores a la plaça del Carme de València. El termini per inscriure-s’hi s’obri del 20 al 31 de maig i el preu és de 15 euros (inclou tiquet i esmorzar).

Documents adjunts:
Data d'actualització: 28 de Maig de 2019
Publicat en: Agenda, Noticies, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar