Estàs a: > > L’Aula de Música de la Universitat de València presenta la seua programació de tardor

L’Aula de Música de la Universitat de València presenta la seua programació de tardor

Imatge dels Concerts de Tardor 2018.

Imatge dels Concerts de Tardor 2018.

Un total de 14 concerts conformen la programació que enguany ha preparat per a la tardor l’Aula de Música. La primera sessió del cicle tindrà lloc aquest dimarts, a les 19:30, a la Sala La Muralla del Col·legi Major Rector Peset (pl. Forn de Sant Nicolau 4, València), dins del cicle de Joves Intèrprets de l’Institut Valencià de Cultura.

Diferents espais de la Universitat com ara la Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau, l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic i la Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset acolliran els concerts, d’entrada lliure i que començaran a les 19.30 hores.

Els Concerts de Tardor són un cicle de concerts de cambra que, seguint una línia de suport a la música valenciana, amb una presència majoritària d’intèrprets i obres de compositors valencians, pretén promoure la música tant entre el públic universitari com entre tota la societat valenciana.

El repertori dels concerts programats és molt variat, i es podrà gaudir des de música medieval fins a obres d’estrena. Enguany destaca el concert dedicat a obres de dones compositores del romanticisme, dimecres 24 d’octubre, que es realitzarà en col·laboració amb la Unitat d’Igualtat de la Universitat de València.

 

Data d'actualització: 10 d'Octubre de 2018

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar