Estàs a: > > Oberta la matrícula de l’oferta formativa de la Col·lecció Martínez Guerricabeitia

Oberta la matrícula de l’oferta formativa de la Col·lecció Martínez Guerricabeitia

Cartell cursos Col·lecció Martínez Guerricabeitia 2018-2019.

Cartell cursos Col·lecció Martínez Guerricabeitia 2018-2019.

La Col·lecció Martínez Guerricabeitia de la Fundació General de la Universitat de València obri la matrícula de la seua oferta formativa per al curs 2018/2019, amb cursos d’anglès específic, projectes i discurs expositiu, respectivament, mediació artística, conservació preventiva a l’art contemporani i un curs dedicat a la introducció al mercat de l’art.

Es tracta d’un total de sis cursos entre els què repetixen el curs ‘Anglès per a historiadors de l’art’ (3ª edició), impartit pel professor del Departament d’Història de l’Art de la Universitat Jorge Sebastián; el curs de ‘Mediació artística: acció social a través de l’art’ (4ª edició), a càrrec de l’experta en artteràpia transmodal Elisabet Català i el de `Planificació de projectes expositius’ (5a edició), impartit per Rubén Pacheco, tècnic en conservació i gestió del patrimoni cultural.

Com a novetat, enguany s’impartiran tres cursos sobre el discurs expositiu, a càrrec de l’arquitecte Santiago Pastor Vila; conservació preventiva a l’art contemporani, impartit per la doctora en Conservació i Restauració de Patrimoni Pictòric per la UPV i tècnica en conservació i restauració d’art contemporani Mayte Pastor Valls i altre dedicat al mercat de l’art, de la mà d’Amparela Benlliure, consultora i agent cultural.

La matrícula romandrà oberta fins al dia del començament dels cursos, amb places limitades. Es pot formalitzar online a través de pàgina de cursos de la Fundació, també disponible per consultar tota la informació. Així mateix, s’ha habilitat el correu electrònic cmg.fguv@uv.es per resoldre dubtes. A més, els membres del col·lectiu d’Alumni UV i l comunitat universitària disposen d’un descompte presentant el carnet universitari.

Són cursos de 10 hores, a excepció del curs d’anglès per a historiadors de l’art, de 15 hores, i el curs sobre el discurs expositiu, de 20 hores de dedicació. Al finalitzar els mateixos es lliurarà un certificat d’assistència.

Tots els cursos es realitzaran a l’aula de formació de l’edifici de la Fundació General de la Universitat de València, al carrer Amadeu de Savoia 4, excepte el de mediació artística, que es desenvoluparà al Centre Cultural La Nau (c/ Universitat 2), a l’Aula Seminari B de la tercera planta.

Col·laboren en la programació d’aquesta oferta formativa Banco Santander i Heineken España S.A.

 

Data d'actualització: 2 d'Octubre de 2018

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar