Estàs a: > > La Facultat de Farmàcia ha acollit la segona trobada amb el Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria de la Universitat

La Facultat de Farmàcia ha acollit la segona trobada amb el Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria de la Universitat

Equip de l´Opal amb membres del deganat de la Facultat de Farmàcia

Equip de l´Opal amb membres del deganat de la Facultat de Farmàcia

La segona convocatòria del Fòrum d´Ocupació i Emprenedoria de la Universitat de València s´ha celebrat a la Facultat de Farmàcia amb l´assistència de centar d´estudiants. El Fòrum mantindrà el seu nou format creat ´ad hoc´ per a cada centre, més actiu i participatiu, i que ja ha mostrat els bons resultats després de la seua celebració a la Facultat de Geografia i Història la passada setmana.

Després de la inauguració institucional la coordinadora del Centre d´Innovació Nutricional Dulcesol, Felicitas González Izquierdo, ha donat una xerrada sobre els reptes que abordarà aquesta empresa alimentària en matèria de salut. La creació d´aquest nou Centre s´inscriu dins el "Pla estratègic de Salut 2018-2020" de la companyia i tindrà per missió impulsar els seus compromisos amb el benestar dels consumidors i empleats en R+D Salut, millora nutricional dels productes i foment dels hàbits saludables.

Així mateix, i amb la col·laboració de les empreses participants, s´han realitzat diferents xerrades i taules rodones en què s´ha ajudat els i les titulades de la Universitat a planificar el seu futur laboral a l´estranger o se´ls ha proporcionat eines per poder emprendre i posar en marxa la seva pròpia empresa.

El Fòrum de Farmàcia també ha incorporat un networking amb les empreses. Completa la proposta d´activitats els diferents estands de les empreses i institucions, instal·lades al hall de la Facultat  o l´estand de UVEmpleo, en què els seus tècnics han oferit a l´estudiantat la possibilitat de revisar els currículums i marques personals a través dels seus tallers exprés al llarg del matí. L´empresa de distribució Cofares ha estat l´encarregada de clausurar el Fòrum amb una xerrada sobre compromís amb la salut i l´I+R+i.

UVOcupació

L´Observatori d´Inserció Professional i Assessorament Laboral (Opal) ha iniciat un procés de canvi i transformació que inclou tot un seguit d´accions i eines, entre les quals s´inscriu aquest Fòrum, que converteixen aquest servei en un mitjà més dinàmic i transversal de suport i suport als titulats i titulades de la Universitat en el seu camí professional.

En aquest sentit, el Opal canviava recentment la seua denominació i es convertia en UVOcupació. "Les dues marques conviuran durant aquest procés de transició perquè tant l´estudiantat com el personal universitari es vaja familiaritzant amb la nova imatge institucional", ha explicat la seua directora, Marisa Quintanilla.

El nou Fòrum d´Ocupació i Emprenedoria constitueix un pas més en la transformació d´aquest servei de la Universitat, després del canvi de nom i la posada en funcionament del nou web, i s´inscriu en la línia d´impuls i desenvolupament de l´ocupabilitat que està experimentant la societat valenciana, amb canvis en aquest sentit com la transformació del Servei Valencià d´Ocupació i Formació, antic SERVEF, ara Labora.

Empreses Participants

El Fòrum d´Ocupació i Emprenedoria de la Facultat de Farmàcia ha comptat amb el patrocini de l´Ajuntament de València, el Molt Il·lustre Col·legi Oficial de Farmacèutics de València (MICOF), laboratoris Babé i Esmalglass-Itaca Grupo.

Entre les diferents empreses, entitats i institucions han participat en aquesta trobada Dulcesol, Institut Tecnològic del Plàstic (AIMPLAS), la Càtedra de Cultura Empresarial, Cofares, ADEIT. Fundació Universitat Empresa de la UV, Eduvap, Europe Direct, Ginemed, Grefusa, Ortoval, el Parc Científic de la Universitat de València, Torrecid, Valgenetics i l´Associació d´Estudiants de Ciències Gastronòmiques de la Universitat (ACIGA).

+ info: Fullet Fòrum Farmàcia

Data d'actualització: 6 de Novembre de 2018
Publicat en: Agenda, Formació

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar