Estàs a: > > La Nau examina la justícia valenciana en un debat amb representants de les forces polítiques

La Nau examina la justícia valenciana en un debat amb representants de les forces polítiques

Cartell de ´La justícia valenciana a examen´

Cartell de ´La justícia valenciana a examen´

El Vicerectorat de Cultura de la Universitat de València i l’associació Juezas y Jueces para la Democracia ha organitzat al Centre Cultural La Nau una taula redona integrada pels representants de les forces polítiques valencianes amb representació parlamentària sota el títol ‘La justícia valenciana a examen’. L’acte ha estat moderat per Luis Manglano, magistrat del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) i membre de Juezas y Jueces para la Democracia.

En el debat han participat María José Ferrer San Segundo (PP), Manuel Mata (PSPV-PSOE), Ferran Puchades, (Compromís), Antonio Subiela, (Ciutadans) i Fabiola Meco (Podem).

L’objectiu de l’acte és debatre sobre les idees en matèria de justícia dels partits polítics i traslladar-los les propostes de la ciutadania i dels col·lectius de la justícia, de cara a les pròximes eleccions autonòmiques. Per això, diferents institucions i organitzacions vinculades a la justícia han pogut interpel·lar els ponents per establir un debat obert sobre els problemes actuals de la justícia valenciana i les propostes de solució i millora per als pròxims quatre anys de legislatura.

S´ha comptat amb l´assistència de: Pilar de la Oliva, presidenta del TSJCV; Gabriela Bravo, consellera de Justícia; Teresa Gisbert, fiscal Superior del TSJC; Auxiliadora Borja Albiol, degana del Col·legi d’Advocats de València; Francisco Palao Gil, degà de la Facultat de Dret de la Universitat de València; Begoña Molla Sanchis, vicedegana del Col·legi de Procuradors; Ubaldo Nieto, directiu del Col·legi Notarial; M. Begoña Longas, degana del Col·legi de Registradors de la Propietat; i J. Antonio Lloret, president de l’Asociación Valenciana de Juristas Demócratas.

També representants d’associacions judicials com Asociación Profesional de la Magistratura (APM), l’Asociación Judicial Francisco de Vitoria (FV), Juezas y Jueces para la Democracia (JJPD), l’Asociación de Fiscales (AF), la Unión Progresista de Fiscales (UPF), el Col·legi de Secretaris Judicials, el Sindicato de Letrados (SISEJ), la Unión Progresista de Secretarios Judiciales (UPSJ), i els sindicats de l’administració de justícia, entre d´altres.

Data d'actualització: 31 de Gener de 2019

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar