Estàs a: > > El Centre Internacional de Gandia programa les III Jornades d’Educació sota el tema “Diversitats a l’Escola”

El Centre Internacional de Gandia programa les III Jornades d’Educació sota el tema “Diversitats a l’Escola”

La Casa de la Cultura de Xeraco acollirà les jornades

La Casa de la Cultura de Xeraco acollirà les jornades

El curs, que tindrà una duració de 10h, es desenvoluparà el proper mes de març i abordarà temes com les diversitats a l’escola, la coeducació, la intersecció, la igualtat de gènere, les diversitats afectives-sexuals i les diversitats ètnica-cultural. El curs comptarà amb l’acreditació del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa de la UV.

Ja està oberta la matrícula de les III Jornades de Formació que en aquesta edició  versaran sobre la diversitats a l´escola i que tindran lloc a la Casa de la Cultura de Xeraco els dies 5, 6, 12 i 13 del mes de març, en horari de vesprada. La iniciativa ha estat possibe gràcies a la col·laboració amb el Centre i la Universitat de València dels ajuntaments de Xeraco i de Xeresa. 

La primera sessió tindrà lloc el dimarts 5 de març i en ella la professora Ruth Mestre i Mestre, cap d’Iniciatives de Diversitat de la UV farà una ponència amb el títol "Educant en diversitat des d´una perspectiva interseccional"

 La següent sessió serà el dimecres 6 de març. Les professores Paqui García i María Pardo  ens parlaran sobre “Coeducació i igualtat de gènere", ambdues són membres de  l’Associació per la Coeducació. La següent setmana el curs continuarà amb la conferència "Recursos educatius en diversitat afectivo-sexual i de gènere", impartida pel professor Fran Fernández, responsable de programes educatius de Lambda. El curs finalitzarà el dimecres 13 de març amb una conferència sobre el  "Poble gitano i els reptes a l’àmbit educatiu" a càrrec de la professora Ana Giménez,  de la Universitat Jaume I.

Totes les sessions tindran lloc en la Casa de la Cultura de Xeraco en horari de 18 a 20.30h. Aquest curs està organitzat pel Centre Internacional de Gandia de la UV, amb la col·laboració la iniciativa diversitats del Vicerectorat d´Igualtat, Diversiat i Sostenibilitat, els ajuntaments de Xeraco i de Xeresa i el CEFIRE de Gandia.

La matrícula, que és gratuïta, es pot formalitzar en el següent enllaç d´inscripció.

Data d'actualització: 15 de Febrer de 2019

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar