Estàs a: > > UVocupació fomenta la empleabilitat entre la joventut amb un conveni amb l’Ajuntament de Valčncia

UVocupació fomenta la empleabilitat entre la joventut amb un conveni amb l’Ajuntament de Valčncia

Cartell del curs.

Cartell del curs.

La Universitat de Valčncia, a través de la seua agčncia de col·locació UVocupació, i l´Ajuntament de Valčncia, per mitjŕ de la Regidoria de Joventut, han subscrit un acord per a millorar l´ocupabilitat entre la joventut de la població de Valčncia.

Amb l´objectiu de contribuir al desenvolupament social i fomentar l´ocupabilitat entre els sectors de la població més vulnerables en aquest àmbit, UVocupació i la Regidoria de Joventut desenvoluparan en els pròxims mesos una sèrie d´accions per a joves que afavorisquen la seua inserció laboral, a través d´accions d´assessorament i informació a l´ocupació i emprenedoria juvenil.

UVocupació implementarà una sèrie d´itineraris formatius relacionats amb l´adquisició de competències per a la inserció en forma de diversos cursos que impartirà en el Espai Jove VLC de l´Ajuntament de València, al carrer Campoamor 91. Sota el títol “Estratègies per a la inserció laboral”, el personal tècnic de UVocupació abordarà com elaborar correctament un currículum, quines són les millors estratègies per a buscar ofertes d´ocupació, com preparar un procés de selecció, així com altres eines de foment de l´ocupabilitat. La propera cita serà aquest dilluns, dia 4 de març. El 8 i 15 de maig es realitzarà una nova edició del mateix.

La formació es completarà amb dos cursos més, un sobre la creació de la marca personal, els dies 13 i 27 de març en la seua primera convocatòria i el 22 i 29 de maig en la segona; i un altre més sobre competències per a l´èxit professional, els dies 3 i 10 d´abril (primera edició) i novament el 5 i 12 de juny (segona edició).

Els cursos compten amb un nombre de places limitades a 15 persones. Per a inscriure´s o sol·licitar més informació sobre els horaris és necessari contactar amb Joventut a través de l´adreça mail infojuventud@valencia.es o telefonant al 96 20 85 231.

L´acord també inclou assessorament sobre ocupació juvenil amb atenció i seguiment directe i presencial en el Espai Jove VLC i la realització de “Speed Networkings” per a enfortir la confiança de les persones joves en la seua interacció amb l´àmbit laboral.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 1 de Març de 2019
Publicat en: Formació

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar