Estàs a: > > UVocupació acosta la funció pública a l’estudiantat amb una jornada sobre ocupació en l’Administració

UVocupació acosta la funció pública a l’estudiantat amb una jornada sobre ocupació en l’Administració

Comisió de funció pública del Senat.

Comisió de funció pública del Senat.

En la seua aposta per fomentar l´ocupabilitat de l´estudiantat i la seua inserció professional, la Universitat de València, a través del seu servei d´ocupació UVocupació, i la Direcció General de la Funció Pública organitzen dilluns que ve, dia 11 de març, unes jornades sobre “Oportunitats de l´ocupació pública”.

Sota el títol “Les oportunitats de l´ocupació pública” la Sala Tomás Villarroya de la Facultat de Dret acollirà dilluns 11 de març, des de les 12 hores, diverses xarrades de joves graduats i titulats que recentment han aprovat algun procés de selecció pública i que compartiran experiències i el seu coneixement sobre el funcionament de l´administració i l´Estat amb la comunitat universitària.

El principal objectiu d´aquesta trobada és donar a conéixer a egressats i egressades les possibilitats de futur que ofereix l´ocupació pública al final dels seus estudis universitaris.

Les jornades, que se celebraran també en altres punts del territori nacional com Madrid o Granada, portaran fins a la Universitat el testimoni i l´experiència de joves funcionaris públics al mateix temps que servirà per a atraure talent a l´Administració General de l´Estat. És una oportunitat per a conéixer de primera mà el treball en l´administració, així com crear una imatge realista, diversa i atractiva dels empleats i empleades públics.

Intervindran Pedro Gutiérrez Crespo, membre del Cos Superior d´Administradors Civils de l´Estat; Ana San Andrés Serrano, del Cos Superior de Sistemes i Tecnologies de la Informació de l´Administració General de l´Estat; i Mª Vicenta Boquer Granell, Cos Superior d´Administradors Civils de l´Estat. El degà de la Facultat de Dret, Javier Palao, participarà també en la jornada.

Donada la complexitat i grandària del cos funcionarial de l´Administració General de l´Estat els ponents detallaran el funcionament dels processos selectius (quantitat de proves, tipus, etc.), principals cossos i possibilitats en la pròxima convocatòria.Una vegada finalitzat el relat de les experiències personals s’obrirà el torn de preguntes i un coloqui amb els ponents. 

Les persones interessades en asistir poden fer-ho inscribint-se al següent enllaç:

Data d'actualització: 7 de Març de 2019

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar