Estàs a: > > Acte de cloenda de la setena edició de la Winter School Bernhard Wilpert, a Gandia

Acte de cloenda de la setena edició de la Winter School Bernhard Wilpert, a Gandia

Winter School 2014

Winter School 2014

El Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València (CIG-UV) ha celebrat aquest divendres, 28 de febrer, la cloenda de la VII Winter School Bernhard Wilpert, organitzada pel Màster Erasmus Mundus WOP-P. L’acte ha tingut lloc a la Casa de la Marquesa i ha comptat amb la participació del director del Centre, Josep Montesinos, i del primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Gandia, Víctor Soler.

La setena edició de la Winter School Bernhard Wilpert s´ha celebrat al CIG-UV del 17 de febrer a l´1 de març. Han participat en la seua fase presencial 50 estudiantes i estudiants de 21 països del món. En concret, han sigut alumnes provinents de Bèlgica, Bulgària, Xipre, Etiòpia, França, Alemanya, l’Índia, Itàlia, Mèxic, Moldàvia, Nigèria, Polònia, Portugal, Romania, Rússia, Sèrbia, Singapur, Eslovènia, Sud-àfrica, Veneçuela, Anglaterra i Espanya. També participen estudiants de la University of Baltimore, Maryland (Estats Units).

L’objectiu fonamental d’aquesta Escola d’Hivern és el desenvolupament de competències professionals (el que implica l’adquisició de coneixements, habilitats i actituds) per al disseny d’intervencions en l’àmbit del desenvolupament organitzatiu i dels recursos humans, en un context internacional i amb una aproximació que combina les perspectives global i local. La formació en aquesta Joint Intensive Learning Unit del Màster Erasmus Mundus en WOP-P té tres fases: la primera, de treball en equips virtuals compostos per membres de diverses universitats i països; la segona té caràcter presencial en règim d’internat, i té lloc al Centre Internacional de Gandia; i la tercera comprén el treball final d’integració, realitzat a distància amb el suport de l’aula virtual de la Universitat de València.

Aquest Màster s’imparteix pel consorci de cinc universitats europees (Barcelona, Bolonya, Coïmbra, París-Descartes i València) i amb la col·laboració de dues universitats no europees associades (Universitat de Brasília, a Brasil, i la Universitat de Guelph, a Canadà). Pel que fa a la coordinació, s’hi encarreguen els professors de l’Institut d’Investigació IDOCAL i de la Universitat de València (www.uv.es/idocal) José M. Peiró, Isabel Rodríguez, Vicente Martínez-Tur, Carolina Moliner i Esther Gracia, i, d’altra banda, Vincent Rogard, de la Universitat París-Descartes, i Salvatore Zappalà, de la Universitat de Bolonya.

L’equip de professors està compost per prestigiosos investigadors, acadèmics i professionals entre els quals destaquen Robert Roe (U. Maastricht, NL i president de l’European Federation of Psychology Associations), Rob Briner (University of Bath, UK), David Guest (Kings College de Londres, UK), Neil Anderson (Brunel University, UK), Dirk Steiner (Universitat de Nice), Eric Andriessen (Universitat de Delft) i Fred Zijsltra (Universitat de Maastricht).

Data d'actualització: 1 de Març de 2014
Publicat en: Formació

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar