Estàs a: > > Actes per a commemorar el Dia les Dones, al Centre de Gandia

Actes per a commemorar el Dia les Dones, al Centre de Gandia

Igualtat

Igualtat

L’Ajuntament de Gandia ha programat una sèrie d’activitats per a commemorar el Dia de les Dones, que es desenvoluparan fins l’11 de març. El Centre de Gandia ha col·laborat amb aquestes activitats amb l’organització de dues conferències que han tingut lloc a la seu de la Universitat de València a Gandia els dies 5 i 6 de març.

Aquest dijous, 6 de març, a les 12 hores, s´ha celebrat la conferència amb el títol ‘Envellir en femení. Les dones majors a l’Espanya de principis del segle XXI’, a càrrec de Belén Navarro, agent d’Igualtat del Servei d’Infodona de la Direcció General de Família i Dona.

La primera va ser dimecres, 5 de març. i va servir per a analitzar la situació de la dona al Paute (Equador). La xarrada va anar a càrrec de Carmen Patricia Chacho i Ruth Melina Rojas, representants de la Mancomunidad de la Cuenca Media-Baja del Río Paute (Equador). Aquesta activitat està finançada pel Fons Valencià de Solidaritat.

Concurs de poesia
A més, les dues institucions han organitzat el I Concurs de Poesia per la Igualtat amb l’objectiu de conscienciar i promocionar la igualtat entre les persones majors. Al concurs es poden presentar els alumnes de la Universitat dels Majors i els usuaris de la Targeta Daurada de Gandia. Els participants hauran de presentar una poesia, en valencià o castellà, on el tema principal siga la igualtat. Els treballs tindran una extensió màxima de cent versos i consistiran en un o diversos poemes.

Les bases completes del concurs es poden consultar a la web del Centre de Gandia: www.uv.es/cig

Data d'actualització: 6 de Març de 2014
Publicat en: Formació, Agenda, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar