Estàs a: > > Amics descobreix els camins d’aigua a les terres de Setaigües

Amics descobreix els camins d’aigua a les terres de Setaigües

Brolladors a Setaigües

Brolladors a Setaigües

A l’abril, Amics i Antics Alumnes viatja fins a Setaigües per a fer un recorregut especial: els camins de l’aigua. Es tracta d’una activitat organitzada juntament amb el Club de Viatges Fil-per-Randa, que s’emmarca dins del cicle ‘Geografia de l’aigua. Castells valencians’. L’eixida serà el pròxim dia 13. Es visitaran les fonts principals del terme, un celler de vi artesà i el Castell de Bunyol.

Setaigües és una vila històrica fronterera del Regne de València amb el de Castella, famosa per les seues fonts i brolladors. Durant la passejada, Josep Vicent Valero, actor, filòleg i investigador de Setaigües, descobrirà als visitants la història d’aquest municipi, les seues llegendes, la toponímia d’arrel valenciana i la riquesa natural d’aquests indrets.

El passeig rural transcorrerà pel Camí de l’Aigua de Setaigües, al voltant del riu Suc i les fonts principals del terme. Es visitarà un dels cellers de vi artesà premiats i, per la vesprada, la visita serà al Castell de Bunyol, el més important de la comarca i que encara hui conserva la seua importància militar original.

L’eixida es farà en bus el dia 13 d’abril, a les 9 hores, des de Nuevo Centro. El preu, que inclou el bus i el tiquet, és de 15 euros per als cinc primers que s’hi apunten (és una activitat subvencionada per Amics i Antics Alumnes) i de 25 euros per a la resta. El dinar, opcional, consistirà en un menú tradicional de la zona i el seu preu és de 15 euros.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 9 d'Abril de 2014
Publicat en: Agenda, Noticies, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar