Estàs a: > > L’Escola Coral La Nau celebra la seua tradicional Audició de Primavera

L’Escola Coral La Nau celebra la seua tradicional Audició de Primavera

Escola Coral La Nau

Escola Coral La Nau

El Col·legi Major Rector Peset va acollir la tradicional Audició de Primavera de l’Escola Coral La Nau el passat 31 de març. Sota la direcció de Mònica Perales, actuaren els membres de l’Escola Coral agrupats per edats en els cors Mestral, Garbí, Tramuntana i Xaloc, amb el suport d’Eduard Marquina (piano) i d’Inma Mirapeix (Llenguatge Musical).

El programa es va dividir en parts diferenciades segons els cors que formen l’Escola Coral La Nau de la Universitat de València. La primera va ser desenvolupada pels més menuts, agrupats en el Cor Mestral. Són xiquetes i xiquets de 4 a 6 anys que posaren en escena temes de dansa popular catalana i de cançó popular anglesa, francesa i dansa, entre altres peces.

El Cor Garbí, format per xiquetes i xiquets entre 6 i 9 anys, interpretà cançó popularitzada i altres cançons valencianes populars. El Cor Tramuntana, format per xiquetes i xiquets a partir de 10 anys, interpretà igualment cançó popular valenciana i anglesa. El Cor Xaloc, format pels més grans del Cor Tramuntana, va fer una demostració de seguidilles i dansa. Finalment, tornà a l’escenari el Cor Tramunta per a cantar ‘California dreaming’ i ‘Let me fly’.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 29 de Maig de 2014

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar