‘Alumni Comparteix’: arranca una nova iniciativa per a intercanviar experiències i coneixements
Estás en: > > ‘Alumni Comparteix’: arranca una nova iniciativa per a intercanviar experiències i coneixements

‘Alumni Comparteix’: arranca una nova iniciativa per a intercanviar experiències i coneixements

Logo Alumni Comparteix

Logo Alumni Comparteix

Amics està desenvolupant una nova iniciativa que requereix la implicació dels seus membres. Baix l’epígraf ‘Alumni Comparteix’, acollirà xarrades, tallers, classes magistrals, cursets, etcètera, proposats i impartits pels mateixos socis. La participació en totes les activitats serà gratuïta.

L’objectiu del projecte ‘Alumni Comparteix’ és crear sinèrgies entre les sòcies i els socis i que aquelles persones que ho desitgen puguen compartir la seua experiència en temes claus, aprofitant el vincle que uneix els membres com a antics alumnes i amics de la Universitat per a seguir creixent personalment i professionalment.

Les persones interessades en sumar-se a aquesta iniciativa com a responsables d’una activitat han d’enviar les seues propostes a amics@uv.es. La direcció del col·lectiu configurarà una agenda de la qual els membres seran informats periòdicament.

A més, l´enviament de propostes no està limitat, perquè ´Alumni Comparteix´ és un projecte amb vocació de continuïtat i l´objectiu és que es desenvolupe al llarg de tot l´any. En breu, es podrà consultar tota la informació sobre aquesta nova iniciativa en la mateix web d´Amics (www.uv.es/amics), on es trobarà un espai específic destinat a la seua difusió. 

Ràdio Universitat ha emés un reportatge sobre aquesta activitat al seu programa ‘Caleidoscopi’. Per a escoltar-ho, feu clic ací

Fecha de actualización: 2 de Septiembre de 2014

This site uses cookies for statistical purposes and to enhance your navigation. Learn more

Aceptar / Acceptar