Estàs a: > > Antonio Ariño, vicepresident executiu de la Fundació General de la Universitat de València

Antonio Ariño, vicepresident executiu de la Fundació General de la Universitat de València

Antonio Ariño

Antonio Ariño

Antonio Ariño, vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València, és el nou vicepresident executiu de la Fundació General de la Universitat. Antonio Ariño substitueix en el càrrec a Silvia Barona, després de la formació del nou Consell de Direcció de la Universitat de València. El nomenament d’Antonio Ariño es va decidir durant una reunió del Patronat de la Fundació celebrada el passat 10 d’abril. El president és el rector Esteban Morcillo i exerceix la Secretaria la secretària general de la Universitat, María José Añón.

Antonio Ariño és catedràtic de Sociologia a la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València. La seua investigació se centra en l’àmbit de la Sociologia de la Cultura, Polítiques de Benestar i Teoria Sociològica. Va rebre el Premi Nacional d’Investigació amb ‘La ciudad ritual’ (Anthropos). Actualment, és director del Observatorio de la Participación y Condiciones de Vida de los Estudiantes Universitarios (ECoViPEU). Té reconeguts quatre sexennis d’investigació.

Quant a la seua activitat docent, ha impartit les assignatures de Sociologia General, Teoria Sociològica i Sociologia de la Cultura. A més, ha impartit classes en el Màster en Gestió Cultural i en el Màster en Atenció Sociosanitària a la Dependència. Té reconeguts cinc quinquennis docents.

Va ser director del Departament de Sociologia i Antropologia Social (1997-2003), vicerector d’Estudis i Organització Acadèmica (2003-1998), vicerector de Convergència Europea i Qualitat (2006-2010), vicerector de Planificació i Igualtat (2010-2012) i vicerector de Cultura i Igualtat (2012-2014), càrrec que continua exercint dins del nou Consell de Direcció de la Universitat de València. A més, va ser vicepresident de la Federació Espanyola de Sociologia. També és membre del Claustre.

Data d'actualització: 2 de Maig de 2014

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar