Estàs a: > > Oberta la preinscripció per a la Universitat dels Majors per al curs 2014/2015

Oberta la preinscripció per a la Universitat dels Majors per al curs 2014/2015

Universitat dels Majors

Universitat dels Majors

Dilluns, 5 de maig, ha començat la preinscripció per als alumnes de primer curs de la Universitat dels Majors del Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València. La preinscripció estarà oberta fins el 31 de juliol i s’ha de formalitzar a les oficines del CIG-UV al carrer Tossal 8, de Gandia.

L’únic requisit per accedir-hi és el de l’edat, ja que no es necessiten estudis previs.

Aquest és un programa educatiu dirigit a majors de cinquanta anys amb inquietud per aprendre i motivació per la cultura, que pretén oferir-los l’oportunitat de participar com a estudiants en les activitats pròpies de la vida universitària. Així, al Centre Internacional de Gandia s’ofereix un itinerari mixt de Ciències Socials i Humanitats que implica sis-centes hores de classe distribuïdes en tres cursos acadèmics i que es desenvolupen dos dies a la setmana des d’octubre fins a juny. Cadascun d’aquests cursos té programades quatre assignatures, totes elles impartides per professorat especialitzat de la Universitat de València.

En aquest sentit, en primer curs, els alumnes reben classes d’Història de l’Art, Geografia, Música i Salut; en segon, de Dret, Filosofia, Sociologia i Història de l’Art a la Comunitat Valenciana; i finalment en tercer, de Psicologia, Literatura Espanyola del segle XX, Història Contemporània i Economia. A més, els alumnes hauran de complementar les hores de classe amb una àmplia varietat d’activitats alternatives de lliure elecció com ara eixides de camp, cicles de conferències, participació en la Universitat d’Estiu, cursos i seminaris organitzats pel CIG, etcètera, que hauran de triar entre el ventall de possibilitats que ofereix el Centre.

La preinscripció, que romandrà oberta fins el 31 de juliol, s’ha de realitzar en les oficines de la Universitat de València a Gandia, al carrer Tossal, 8. Les persones interessades hauran d’emplenar un formulari i adjuntar una fotocòpia del DNI.

+Info: www.uv.es/cig

Data d'actualització: 8 de Maig de 2014
Publicat en: Formació

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar