Estàs a: > > Alumni proposa una ruta urbana a través dels arbres monumentals de València

Alumni proposa una ruta urbana a través dels arbres monumentals de València

Palmeres monumentals al Parterre de València

Palmeres monumentals al Parterre de València

A l´octubre, el col·lectiu Alumni de la Universitat de València, juntament amb Fil-per-Randa, proposa als seus membres realitzar una ruta urbana a través dels arbres monumentals de la ciutat. L’eixida serà el dia 27 i les persones interessades podran inscriure-s’hi des de hui fins a les dates de l’excursió.

El passeig, que serà guiat per l’especialista en Botànica Víctor Benlloch, servirà per a conéixer els grans arbres monumentals que hi ha a València, la seua historia, la seua raresa i les seues característiques biològiques per les quals destaquen en l’ambient urbà. Ficus –molts d’ells, centenaris–, la carrasca del Parterre, un gran roure, les ciques, eucaliptus descomunals i palmeres, entre moltes altres espècies.

Passejarem per la ciutat refugiant-nos a l´ombra d´alguns del arbres que tant pel seu aspecte monumental, com per la seua història, raresa o característiques biològiques destaquen en l´ambient urbà de la nostra ciutat. Les persones participants s’hauran de concentrar a les 10 hores a la plaça del Patriarca de València.

El preu de la passejada és de 15 euros i inclou el tiquet i l’esmorzar.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 24 d'Octubre de 2018
Publicat en: Agenda, Noticies, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar