Estàs a: > > El Centre Internacional de Gandia celebra el tradicional Concert de Primavera

El Centre Internacional de Gandia celebra el tradicional Concert de Primavera

Concert al CIG-UV

Concert al CIG-UV

El Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València (CIG-UV) ha celebrat el ja tradicional Concert de Primavera, dijous 15 de maig, a càrrec del grup de cambra Liebe Quintet de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València. L’acte va tindre lloc al pati d’armes del Palau Ducal de Gandia.

Aquest quintet va nàixer al setembre de 2013 de la inquietud per la música de cambra de cinc joves intèrprets del Conservatori Superior de Música de València ‘Joaquín Rodrigo’, sota la tutela de la professora del centre Isabel Clara Soler. Tots ells són integrants de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València.

Individualment, han realitzat treball cambrístic amb altres agrupacions i han guanyat diversos premis en els concursos següents: II Concurs de Música de Cambra de l’Acadèmia de la Música Valenciana, VII Concurs Internacional de Música de Cambra de Mislata, IX Concurs Vila de Cox, II Concurs Ciutat de Borriana, III Concurs Higini Anglès de Reus, entre uns altres.

Pel que fa al treball simfònic, els components d’aquest grup han participat en diverses orquestres, com ara JONDE (Jove Orquestra Nacional d’Espanya), JOSC (Jove Orquestra Simfònica de Castelló), NJO (Jove Orquestra d’Holanda), JORCAM (Jove Orquestra de la Comunitat de Madrid), JOGV (Jove Orquestra Simfònica de la Generalitat Valenciana), OFUA (Orquestra Filharmònica de la Universitat d’Alacant), The World Orchestra, Master Symphony Orchestra i Orquestra Municipal de Valencia.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 16 de Maig de 2014
Publicat en: Agenda, Música, Agenda, Música

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar