Estàs a: > > L’Escola Coral La Nau de la Universitat ofereix l’audició de fi de curs

L’Escola Coral La Nau de la Universitat ofereix l’audició de fi de curs

Detall del cartell Audicio Fi de Curs Escola Coral La Nau

Detall del cartell Audicio Fi de Curs Escola Coral La Nau

La Sala Charles Darwin va acollir l’audició de fi de curs de l’Escola Coral La Nau de la Universitat de València dissabte, 7 de juny, els membres de la qual actuaren sota la direcció de Mònica Perales, amb l’acompanyament d’Eduard Marquina al piano i de Jaume Torres a la percussió.

El programa es va dividir en parts diferenciades segons els cors que formen l’Escola Coral. Els primers en actuar van ser els més menuts, agrupats en el Cor Mestral, de 4 a 6 anys; els va seguir el Cor Garbí, format per xiquetes i xiquets d’entre 6 i 9 anys; el Cor Tramuntana, a partir de 10 anys; i finalitzà el Cor Xaloc, a partir de 16 anys.

L’Escola Coral La Nau de la Universitat de València començà la seua activitat a l’octubre del 2002. Especialment dirigida al públic infantil, va nàixer, sota la direcció de Mònica Perales, amb la finalitat de donar cabuda a la formació musical infantil al si de la Universitat, ja que la cançó es configura com l’element bàsic per a estructurar el bon ensenyament musical, així com un excel·lent mitjà d’expressió voluntària i un element important de la formació humana.

L’Escola assaja amb regularitat al Col·legi Major Rector Peset, que ha sigut el marc de bona part dels seus concerts, encara que també ha actuat a altres espais universitaris com ara l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic, la Capella de la Sapiència de La Nau o la Sala Charles Darwin del Campus de Burjassot-Paterna, a més d’escenaris externs a la Universitat com l’Auditori TAMA d’Aldaia, el Teatre Romà de Sagunt, el Palau de la Música de València o el Palau de les Arts Reina Sofia, per exemple.

A més del seu objectiu artístic, l’Escola Coral La Nau té una finalitat social: la de promocionar la participació activa dins de la Universitat tant dels fills i les filles dels PAS, els PDI i els col·lectius afins com Amics i Antics Alumnes, com del públic en general, per tal de difondre, així mateix, la vessant creadora i promotora de cultura de la Universitat de València.

Preinscripció per al curs 2014/2015
El termini per a inscriure’s en l’Escola Coral per al curs 2014/2015 s’obrirà el pròxim 17 de juny.

Més informació, en www.fundacio.es/aam a partir del dia 17.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 10 de Juny de 2014

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar