Estàs a: > > Beques de Cooperació de la Universitat de València

Beques de Cooperació de la Universitat de València

Xano del Vicerectorat Internacionalització i Cooperació

Xano del Vicerectorat Internacionalització i Cooperació

La Universitat de València, a través del Vicerectorat d’Internacionalització i Cooperació, ha publicat tres convocatòries de Beques de Cooperació per al curs 2014-2015. Són les Beques Mediterrània, Dona i Desenvolupament, i Màster en Cooperació. Les sol·licituds es podran presentar del 27 de maig al 18 de juny.

La Cooperació Universitària al Desenvolupament és part essencial del compromís social de la Universitat de València, la tasca de la qual per a aconseguir el desenvolupament humà i sostenible del país amb què es coopera està vinculada a la docència i la investigació. Entre els objectius per aconseguir-ho està el foment de l’accés als estudis universitaris, així com l’equitat de gènere i l’enfortiment de les capacitats i autonomia de les dones.

Amb les Beques Mediterrània del Programa de Cooperació 0’7, la Universitat de València amplia l’àmbit territorial de l’antic programa Beques Magrib amb la finalitat d’afavorir les relacions de veïnatge amb els països de l’arc Mediterrani. Aquestes beques tenen l’objectiu de facilitar l’accés a estudis de màster a joves procedents de determinades universitats de països de la conca Mediterrània, aprofundint en la seua formació acadèmica, professional o investigadora.

Bases i Sol·licitud de les Beques Mediterrània

Beques Dona i Desenvolupament
La Universitat de València, amb les Beques Dona i Desenvolupament del Programa de Cooperació 0’7, contribueix al foment de la igualtat d’oportunitats impartint formació específica de gènere a joves de països en desenvolupament.

Les Beques Dona i Desenvolupament del Programa de Cooperació 0’7 van destinades a estudiants de països en desenvolupament, per a la realització del Màster oficial de la Universitat de València sobre Gènere i Polítiques d’Igualtat.

Bases i Sol·licitud de les Beques Dona i Desenvolupament

Beques Màster en Cooperació
Finalment, amb les Beques Màster en Cooperació del Programa 0’7, la Universitat de València contribueix al foment de l’accés als estudis universitaris impartint formació específica a joves de països en desenvolupament per a facilitar la realització del Màster oficial de la Universitat de València sobre Cooperació al Desenvolupament.

Informació, Bases i Sol·licitud de les Beques Màster en Cooperació

+Info: www.uv.es/coop

Data d'actualització: 19 de Juny de 2014

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar