Un taller d’expressió i visites guiades completen la mostra de Chema López
Estás en: > > Un taller d’expressió i visites guiades completen la mostra de Chema López

Un taller d’expressió i visites guiades completen la mostra de Chema López

Joves participen en el taller de la mostra de Chema López

Joves participen en el taller de la mostra de Chema López

L’exposició ‘Un conte de fantasmes per a adults’, de Chema López, que s’exhibeix a la Sala Martínez Guerricabeitia de La Nau fins el 7 de setembre, es completa amb un taller d’expressió, titulat ‘Imaginari, autoimatge i fantasmes’, i visites guiades. Totes aquestes activitats són gratuïtes i cal concertar-les abans per telèfon.

El taller d’expressió, dirigit a grups oberts per a particulars, va començar el passat 30 de maig i les pròximes sessions tindran lloc al llarg del juny els dies 6, 7 i 27. D’altra banda, el taller també s’ha organitzat per a grups concertats que podran realitzar-lo durant tot el període expositiu, amb prèvia reserva i baix disponibilitat, de dimarts a divendres en qualsevol dels següents horaris: 10:30, 12, 16 o 18 hores.

La idea és fer abans el recorregut per l’exposició, amb una visita guiada, per tal de facilitar l’observació i el pensament crític, així com vivenciar la memòria individual i col·lectiva.

D’aquesta manera i després de rebre l’impacte de l’obra, a força de retrats i paisatges que rememoren el tremendisme huitcentista, les persones participants podran connectar amb la seua realitat mitjançant el taller d’expressió: indagaran sobre quina és la seua imatge pública, com és la seua autoimatge i quines màscares i fantasmes componen el seu perfil.

Les activitats, coordinades per Elizabeth Català, tindran lloc al mateix edifici de La Nau, al carrer Universitat 2, de València. Per a concertar-les (les visites guiades es mantindran fins a finalitzar l’exposició) cal telefonar al número 677 027 357.

Documentos adjuntos:
Fecha de actualización: 12 de Junio de 2014

This site uses cookies for statistical purposes and to enhance your navigation. Learn more

Aceptar / Acceptar