Estàs a: > > La mediació ambiental a Europa, en un curs del Centre de Documentació

La mediació ambiental a Europa, en un curs del Centre de Documentació

Curs sobre mediació ambiental a Europa

Curs sobre mediació ambiental a Europa

El Centre de Documentació Europea de la Universitat de València va organitzar el curs ‘La mediació ambiental a Europa’, que es va celebrar els dies 13, 20 i 27 de juny amb la col·laboració de Mediacciona i l’ONGD Atelier. El curs va proporcionar a l´alumnat els coneixements bàsics per a manejar els conflictes a través de mètodes alternatius a la via judicial.

L’enfocament del curs ha sigut teoricopràctic amb dinàmiques grupals. Hi hagué accés a materials audiovisuals i una contínua interacció i participació dels assistents. Des de l’inici, es presentà un cas pràctic i mitjançant aquest es treballà la base legal, les eines i l’abordatge de conflictes ambientals.

Liduvina Calatayud Cros és llicenciada en Geografia i Història per la Universitat de València i postgrau en Gestió i Administració d’Arxius, Cooperació Internacional i Mediació en conflictes interpersonals, col·lectius i socials per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). A més, és professora en la Universidad Centroamericana (UCA-Managua-Nicaragua) i ha impartit cursos en la Universitat Politècnica de València i en la Universitat de València. Així mateix, ha participat en projectes de recerca, públics i privats, en l’ONGD Atelier. És membre de l’Asociación In Valencia Mediación.

+Info sobre programa i matrícula

Data d'actualització: 23 de Juliol de 2014

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar