Estàs a: > > Inscripcions per a l’Escola Coral i La Nau Gran, i provés d’accés a l’Orquestra Filharmònica

Inscripcions per a l’Escola Coral i La Nau Gran, i provés d’accés a l’Orquestra Filharmònica

Orquestra Filharmònica de la Universitat de València

Orquestra Filharmònica de la Universitat de València

Obertes les inscripcions en les distintes formacions musicals de la Universitat de València. L’Escola Coral La Nau, per al públic infantil, i el Club Coral de la Nau Gran, per a persones a partir de 55 anys, mentre que l’Orquestra Filharmònica convoca la inscripció per a proves d’accés per a incorporar nous músics.

Escola Coral La Nau. L’octubre del 2002 començà aquesta activitat formativa, dirigida especialment al públic infantil. L’Escola Coral La Nau, dirigida per Mònica Perales i Massana, va nàixer amb l’objectiu de donar cabuda a la formació musical infantil al si de la Universitat, partint de la premissa que la cançó és l’element bàsic per a la formació humana. Els assaigs de l’Escola tenen lloc al Col·legi Major Rector Peset els dilluns d’octubre a juny.

El procés de preinscripció del curs 2014-2015 comença a partir de les 9 hores del dia 17 de juny i acaba a les 14 hores del dia 27 de juny de 2014. Per a preinscriure-s’hi, cal emplenar el formulari de preinscripció -accessible a partir del dia 17 (http://www.uv.es/aam)-, o acudir a l’oficina del Patronat d’Activitats Musicals (c/ Amadeu de Savoia, 4-4a planta. 46010 – València), de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, o per telèfon: 96 398 31 96.

+Informació: http://www.uv.es/culturaweb/musica/escolacorallanau2014.pdf

El Club Coral de la Nau Gran està obert a tots els majors de 55 anys interessats a fer música cantant. Per a formar part del club no cal tindre experiència coral ni formació musical prèvia i no es fa cap prova d’accés. El Club Coral assaja els dimecres de 19 a 21 hores a l’Aulari III del Campus de Blasco Ibáñez. La preinscripció del curs 2014-2015 comença a les 9 hores del dia 19 de juny i acaba a les 14 hores del dia 27 de juny. Per a preinscriure-s’hi cal emplenar el formulari de preinscripció, accessible a partir del dia 19 (http://www.uv.es/aam), o acudir a l’oficina del Patronat d’Activitats Musicals (C/. Amadeu de Savoia, 4, 4a planta), de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, o per telèfon: 96 398 31 96.

+Informació: http://www.uv.es/culturaweb/musica/clubcoralnaugran2014.pdf

Orquestra Filharmònica de la Universitat de València. Les proves d’accés per a formar part de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València d’aquest curs tindran lloc a partir del pròxim 20 d’octubre. Les persones interessades no poden tindre més 23 anys i han de cursar com a mínim els darrers anys del grau professional de música. S’hi valorarà positivament el fet d’estar cursant estudis universitaris. L’Orquestra realitza dos assaigs per setmana durant tot el curs acadèmic: els dilluns de 19 a 22 i els dijous de 20 a 22 hores en la Sala Charles Darwin del Campus de Burjassot-Paterna. Es convoquen proves per a violí, viola, violoncel, contrabaix, oboè/corn anglés, fagot, trompa aguda, trompa greu, trombó tenor, trombó baix, tuba i arpa. Per a preinscriure-s’hi cal emplenar el formulari accessible en la web http://www.uv.es/aam o telefonar a l’oficina del Patronat d’Activitats Musicals de la Universitat de València al 96 398 30 71 o al 96 398 31 96, abans del 16 d’octubre.

+Informació: http://www.fundacio.es/aam/index.asp?pagina=201

Data d'actualització: 9 de Setembre de 2014

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar