Estàs a: > > Samarretes de Comerç Just en ‘La Nau dels Xiquets i les Xiquetes’ i ‘La Nau Jove’, a través de La Tenda

Samarretes de Comerç Just en ‘La Nau dels Xiquets i les Xiquetes’ i ‘La Nau Jove’, a través de La Tenda

La Nau dels Xiquets i les Xiquetes 2013

La Nau dels Xiquets i les Xiquetes 2013

Les samarretes que es poden veure, un any més, a ‘La Nau dels Xiquets i les Xiquetes’, que compta amb 375 menuts de 5 a 11 anys, i ‘La Nau Jove’, que es consolida amb 80 participants de 12 a 16 anys, responen a criteris de Comerç Just i són comercialitzades per La Tenda de la Universitat. Ambdues escoles d´estiu, que es perllongaran durant el juliol, han començat aquest dimarts.

Les samarretes de l’equip d’animació estan confeccionades amb criteris de Comerç Just i les dels participants són de cotó ecològic, en coherència amb el projecte Campus Sostenible. A més, estan serigrafiades per Promueve Solidaridad, un taller ocupacional que promou la inserció laboral i la formació integral de joves amb risc d’exclusió social.

Enguany i com a novetat, ‘La Nau dels Xiquets i les Xiquetes’ se celebra simultàniament en tres seus, una per cada campus, mentre que ‘La Nau Jove’ continua fent-se al Campus dels Tarongers. Les dues escoles comparteixen el fil conductor, ‘I-D-Es. Un univers d’enginy’, i centren les seues activitats en els descobriments i els invents. Amb jocs i tallers, els participants s’aproximen al potencial creatiu de diferents pobles i cultures i veuen les millores que s’han produït en les seues condicions de vida.

Aquesta proposta formativa d’oci i temps lliure és una iniciativa que impulsa la Delegació per a Estudiants, mitjançant la gestió i la coordinació del Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), i té com a objectiu donar a conèixer als xiquets i als joves una visió més integral del món creatiu per mostrar-los com es pot millorar l’entorn, alhora que s’aproximen a invents que han augmentat la qualitat de vida de les persones.

L’equip d’animació ha dissenyat una programació d’activitats esportives, eixides urbanes, excursions a la natura, dinàmiques de grup, tallers i visites a espais universitaris amb les quals es vol potenciar la participació i la convivència. D’altra banda, els participants de ‘La Nau Jove’ dedicaran un temps a esports alternatius com el longskate i la zumbatomic, així com a l’aprenentatge de l’anglés a càrrec del Centre d’Idiomes de la Universitat de València.

www.uv.es/latenda
www.uv.es/sedi
www.uv.es/nauxiquets
www.uv.es/naujove

Data d'actualització: 2 de Juliol de 2014

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar