Estàs a: > > Els titulats de la Universitat de València troben la seua primera ocupació en només sis mesos

Els titulats de la Universitat de València troben la seua primera ocupació en només sis mesos

Estudiantes i estudiants de la Universitat de València

Estudiantes i estudiants de la Universitat de València

Els resultats del Tercer Estudi d’Inserció Laboral dels Titulats i Titulades de la Universitat de València (EIL III), realitzat per l’Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL), mostren que el 75% dels titulats entrevistats van obtindre la seua primera ocupació remunerada en un temps màxim de sis mesos després de finalitzar els sus estudis superiors.

Aquest percentatge varia en funció de les diferents àrees acadèmiques: l’àrea d’Ensenyaments Tècnics (Enginyeries) és la que presenta el major percentatge de titulats ocupats als sis mesos (85%), mentre que l’àrea de Ciències Bàsiques presenta el percentatge menor (64,5%).

L’informe també assenyala que el 75% dels titulats entrevistats estava ocupat en el moment de l’entrevista, i que el 94% havia tingut alguna ocupació des que es va graduar.

Els resultats obtinguts en aquest estudi permeten concloure el valor de la formació universitària en termes d’inserció laboral, així com el reconeixement que es produeix en el mercat de treball de les capacitats i destreses adquirides per l’estudiantat durant el seu procés formatiu en la Universitat de València.

L’informe complet de resultats del Tercer Estudi d’Inserció Laboral dels Titulats i Titulades de la Universitat de València, desenvolupat a partir d’una mostra representativa de 7.881 graduats de 67 titulacions que havien finalitzat els seus estudis entre 2006 i 2010, es troba disponible en la pàgina web de l’àrea d’estudis d’OPAL.

Així mateix, els principals indicadors d’inserció laboral de les titulacions de la Universitat de València, obtinguts a partir dels tres estudis d’inserció laboral realitzats fins a hui, poden consultar-se de manera personalitzada a través d’apRIL (Aplicació de Resultats d’Inserció Laboral). L’accés a apRIL es realitza a través de la icona amb el mateix nom que es troba en la pàgina principal de l’OPAL: www.uv.es/opal

Data d'actualització: 14 de Juliol de 2014

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar