Estàs a: > > Editada l’Agenda de la Universitat per al curs 2014-2015, que es repartirà entre els nous estudiants

Editada l’Agenda de la Universitat per al curs 2014-2015, que es repartirà entre els nous estudiants

La nova Agenda de la Universitat es podrà adquirir en els punts de venda de La Tenda

La nova Agenda de la Universitat es podrà adquirir en els punts de venda de La Tenda

L’Agenda de la Universitat de València per al curs 2014-2015 ja està disponible. Aquesta publicació, amb una tirada de 10.500 exemplars, l’edita el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) i la Delegació per a Estudiants.

L´agenda es reparteix gratuïtament a tots els estudiants de primer curs de grau en el moment de la matrícula, inclosos els de La Nau Gran, i als estudiants mentors.

L’agenda està pensada com una eina de treball i planificació del temps per als estudiants nouvinguts, per això inclou, a més d’un dietari i del calendari acadèmic, una breu guia de la Universitat on s’ha seleccionat la informació més rellevant així com també uns plànols de situació dels campus universitaris i un directori dels centres i serveis d’interés.

La novetat d’enguany és que qui estiga interessat en obtindre un exemplar de l’Agenda, la pot comprar, a partir de setembre, als punts de venda que La Tenda de la Universitat té al Campus dels Tarongers i al Centre Cultural La Nau. Per a la comunitat universitària s’ofereix a un preu reduït.

Data d'actualització: 2 de Setembre de 2014

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar