Estàs a: > > Èxit de participació en els tallers del III ‘Campus Inclusiu-Campus sense Límits 2014’

Èxit de participació en els tallers del III ‘Campus Inclusiu-Campus sense Límits 2014’

Els participants en el Campus Inclusiu 2014, en la jornada esport adaptat

Els participants en el Campus Inclusiu 2014, en la jornada esport adaptat

El Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València va organitzar una sèrie de tallers d’esport adaptat en els quals va participar una vintena de joves amb diversitat funcional, amb motiu del programa ‘Campus Inclusiu-Campus sense Límits 2014’. Així, l´edició del campus d´enguany ha obtingut un gran èxit de participació.

El primer taller es va realitzar en el Pavelló Universitari de la Universitat de València, on l’alumnat va realitzar una sessió d’introducció a l’spinning a càrrec de José Luis Sinisterra.

A continuació, els participants es van baixar de les bicis per a recórrer amb un mapa en mà les diferents instal·lacions del Servei d’Educació Física i Esports en el Campus de Blasco Ibáñez a la recerca de set balises per a completar la carrera que Miguel Ángel Torregrosa els va proposar com a activitat d’iniciació a l’orientació.

La jornada va continuar amb el taller d’+hoquei, a càrrec de Gabriel Calvo, en la sala blava del Pavelló Universitari, amb el qual va concloure la primera part del matí.

L’alumnat va tindre un breu descans i es va incorporar de nou als tallers de tennis de taula i tir amb arc, que es van realitzar de forma simultània en la sala nord de l’Aulari V. Raquel Mateu i Miguel Gómez van compartir els seus coneixements amb els participants fins a les 12:15 hores. A partir d’aquest moment, els tallers es van traslladar a les pistes exteriors del Servei d’Educació Física i Esports, on l’alumnat va poder conèixer a Pablo Cantero i Jordi Mortes, atletes que aquest agost disputaran el Campionat d’Europa d’atletisme.

Al mateix temps, Miguel Ángel Torregrosa i Carlos Navarro van realitzar una sessió d’introducció al pàdel que va tindre un gran acolliment per part de tots els participants. La jornada es va clausurar amb una foto de família que donava per finalitzat un matí on l’estudiantat ha pogut conèixer de primera mà com gaudir de l’activitat física i l’esport en el context universitari d’una manera realment inclusiva.

Miguel Ángel Torregrosa, coordinador del programa d’esport adaptat del Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat, va destacar “el bon ambient del que hem gaudit durant tot el matí. L’alumnat, molt implicat en cadascun dels set tallers programats, ens ha comentat que ho han passat molt bé, encara que deien que se’ls hi havia fet curt (després de cinc hores d’activitat). El balanç final ha sigut, sens dubte, molt positiu”.

Els participants podran trobar les imatges dels diferents tallers en la galeria d’imatges allotjada en la web d’esdeveniments del Servei (www.sefuv.com). Una iniciativa més del pla de comunicació digital que, des de fa algun temps, es desenvolupa des del Servei amb la finalitat d’aconseguir una major participació dels usuaris a través de comunitats i xarxes socials.

L’edició del Campus Inclusiu de 2014 ha estat organitzada per la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València i el CSIC, dins del marc del VLC/CAMPUS, Valencia International Campus of Excellence; i ha comptat amb el suport de la Unitat per a la Integració de Persones amb Discapacitat, dins de la Fundació General de la Universitat de València; l’Oficina de Polítiques per a l’Excel·lència (OPEX) de la Universitat de València; i el Servei d’atenció a Estudiants amb Discapacitat de la UPV (FUNDACIÓ CEDAT).

L’organització d’aquest Campus, gratuït per als estudiants seleccionats, és possible gràcies al conveni entre el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, i les fundacions ONCE i REPSOL.

Data d'actualització: 6 de Novembre de 2014

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar