Estàs a: > > La Universitat de València oferta cursos musicals i busca nous músics per la seua Orquestra Filharmònica

La Universitat de València oferta cursos musicals i busca nous músics per la seua Orquestra Filharmònica

Orquestra Filharmònica de la Universitat de València

Orquestra Filharmònica de la Universitat de València

L’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València ha obert un any més el període per a incorporar nous músics. Per a formar part de l’Orquestra cal passar unes proves d’accés que aquest curs se celebren a partir del 20 d’octubre de 2014.

Són requisits ser menor de 23 anys i cursar el grau professional de música. S’hi valorarà també el fet d’estar cursant estudis universitaris.

Es convoquen proves per a violí, viola, violoncel, contrabaix, oboè/corn anglés, fagot, trompa aguda, trompa greu, trombó tenor, trombó baix, tuba i arpa.

La preinscripció és totalment gratuïta i ha de fer-se mitjançant el formulari del web http://www.uv.es/aam o telefonar a l’oficina del Patronat d’Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València al 96 398 30 71 o al 96 398 31 96, abans del 16 d’octubre.

Des de la seua creació el 1985, l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València ha esdevingut una de les orquestres més rellevants en l’escena universitària espanyola. Cada any incorpora estudiants nous i dóna una formació de gran qualitat en interpretació orquestral als huitanta joves alumnes que la integren. L’Orquestra està dirigida des de 2011 per Hilari Garcia.

L’Orquestra ofereix als seus membres ajudes econòmiques per a formació musical, formació pedagògica i musical, promoció de solistes i grups de cambra, la possibilitat d’una gira nacional o internacional i reconeixement acadèmic per als estudiants de la Universitat de València (cinc crèdits de lliure opció/dos crèdits ECTS per curs).

Cursos de piano i instruments de corda
Al llarg de tot l’any, el Patronat d’Activitats Musicals organitza cursos teòrics i pràctics per tal de formar en totes les branques de la música i que estan oberts tant per a la comunitat universitària com per al públic en general. Tot i que ja s’ha desenvolupat la major part de l’oferta, encara s’han programat dos cursos més.

En concert, per l’octubre s’ha programat un curs de repertori i tècnica d’interpretació al piano i un curs d’interpretació amb instruments de corda: repertori solístic. Atès que aquesta formació és molt especialitzada estan orientats a persones amb ensenyaments professionals de música que volen perfeccionar les seues competències i que tenen dificultats per a trobar aquest tipus d’aprenentatge. Tots els cursos són convalidables per crèdits.

Més informació i matrícula: http://www.uv.es/aam

Data d'actualització: 22 d'Octubre de 2014

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar