Estàs a: > > Convocada la Càtedra UNESCO 2014 per a projectes d´educació per al desenvolupament

Convocada la Càtedra UNESCO 2014 per a projectes d´educació per al desenvolupament

Càtedra UNESCO 2014

Càtedra UNESCO 2014

La Càtedra UNESCO d´Estudis sobre el Desenvolupament de la Universitat convoca al personal d’administració i serveis, i al personal docent i investigador de la Universitat a presentar projectes de cooperació en l’àmbit de l’educació per al desenvolupament i la sensibilització.

El termini de presentació de projectes finalitza el pròxim 10 de novembre.

La dotació econòmica per a la convocatòria d’enguany és de 26.300 euros que aporta la Universitat de València al Patronat Sud-Nord per al Programa ‘Càtedra UNESCO d’Estudis sobre el Desenvolupament de la Universitat de València’.

L’objectiu és donar suport a les iniciatives, activitats i projectes organitzats per membres de la comunitat universitària que fomenten la formació en desenvolupament humà i sostenible en qualsevol disciplina, i també aquells projectes que promoguen la sensibilització sobre la cooperació al desenvolupament i la lluita contra la pobresa en el món. Els projectes seleccionats hauran de realitzar-se durant el curs acadèmic 2014-2015.

Els projectes podran tindre caràcter de cursos, conferències, jornades, seminaris, materials educatius, exposicions o campanyes formulades d’acord amb la cooperació espanyola i UNESCO.

Amb aquesta convocatòria, la Càtedra UNESCO pretén col·laborar, difondre, incentivar i transversalitzar els estudis sobre desenvolupament humà i sostenible en la docència, la vida acadèmica i social de la Universitat de València, així com les accions de sensibilització en aquesta matèria.

Les bases de la convocatòria i el formulari de presentació de projectes es pot consultar i descarregar en www.fundacio.es/convocatoriaunesco

Organitzen aquesta convocatòria el Vicerectorat d’Internacionalització i Cooperació, i la Presidència Executiva del Patronat Sud-Nord de la Fundació General de la Universitat de València.

Més informació en:
www.fundacio.es/cooperacio/sudnord

Data d'actualització: 23 d'Octubre de 2014

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar