Estàs a: > > La Tenda de la Universitat amplia l’espai del Campus de Blasco Ibáñez

La Tenda de la Universitat amplia l’espai del Campus de Blasco Ibáñez

La Tenda de la Llibreria de la Universitat, al Campus de Blasco Ibáñez

La Tenda de la Llibreria de la Universitat, al Campus de Blasco Ibáñez

Coincidint amb l’inici del curs acadèmic, La Tenda de la Universitat obri el seu espai al Campus de Blasco Ibáñez amb una imatge renovada. La botiga ha sigut ampliada i millorada. A més, La Tenda ha représ enguany també la campanya promocional dels seus productes: per cada compra superior a cinc euros regala un bolígraf/punter per a escriure i navegar amb dispositius mòbils (telèfons i tabletes).

La Tenda de Blasco Ibáñez es troba a les instal·lacions de Publicacions de la Universitat de València (C/ Arts Gràfiques, 13).

La promoció és vàlida fins a exhaurir existències.

Tots els productes de La Tenda (llibres, manuals, papereria, tèxtil…) es poden adquirir a les botigues dels campus dels Tarongers i de Blasco Ibáñez, i del Centre Cultural La Nau.

Des de l’any 2002, La Tenda de la Universitat presta servei a tota la comunitat universitària, proveint-la de material corporatiu i d’oficina, i posant a la seua disposició una àmplia llibreria i productes de comerç just. Gestionada per la Fundació General de la Universitat de València, La Tenda és una proposta que naix, per tant, amb vocació de servei i amb una oferta de productes avantatjosa per a la plantilla i l’estudiantat de la institució acadèmica.

Descomptes especials
Tota aquesta oferta es proporciona a la comunitat universitària amb condicions avantatjoses consistents en descomptes i serveis còmodes i personalitzats. Entre els avantatges de què es poden beneficiar els usuaris de la Universitat, es troben el descompte del 15% en els productes amb marques de la Universitat de València, del 5% en totes les publicacions i descomptes especials en les publicacions de la Universitat; el pagament ajornat per comandes facturades a centres, serveis i departaments de la institució; el lliurament ordinari i “exprés” de comandes; i un servei de personalització de productes per a congressos i esdeveniments, i d’uniformes esportius o de treball.

D’altra banda, La Tenda proporciona als seus clients un accés ràpid i senzill a tots els seus productes a través d’internet: www.uv.es/latenda

Botigues de La Tenda de la Universitat:
LA TENDA LLIBRERIA DE LA UNIVERSITAT
Campus de Blasco Ibáñez- Publicacions de la Universitat de València
Carrer Arts Gràfiques, 13 - 46010 - València
Tel: 9631 56822 – E-mail: publicacions@latenda.es

LA TENDA TARONGERS
Campus dels Tarongers - Aulari Nord - Baix Comercial
Av/ Tarongers, S/N - 46022 - València
Tel: 9638 28968 – E-mail: tarongers@latenda.es

LA TENDA CENTRE CULTURAL LA NAU
C/ Universitat, 2
46002 - València
Tel: 969 83469 – E-mail: nau@latenda.es

Data d'actualització: 30 de Setembre de 2014

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar