Estàs a: > > Arranca el cicle gratuït ‘Alumni Comparteix’ amb un cinefòrum sobre desenvolupament i sostenibilitat

Arranca el cicle gratuït ‘Alumni Comparteix’ amb un cinefòrum sobre desenvolupament i sostenibilitat

Logo Alumni Comparteix

Logo Alumni Comparteix

Amics i Antics Alumnes ha programat prop d´una desena d´activitats per a l’octubre. Aquest mes arranca el cicle gratuït ‘Alumni Comparteix’ amb un cinefòrum sobre desenvolupament humà i sostenibilitat, a més d’acollir eixides culturals dins de les sèries ‘València, per dins i per fora’ i ‘Geografia de l’Aigua’, organitzades juntament amb Fil-per-Randa, així com el Club de Lectura d’Amics.

El dia 15 d’octubre tindrà lloc a la seu d’Amics i Antics Alumnes (Amadeu de Savoia 4, València) la primera activitat del curs dins del programa ‘Alumni Comparteix’, el qual lideren els mateixos membres del col·lectiu. Aquests són els encarregats d’impartir xarrades, tallers, cursets i classes magistrals, l’assistència a les quals és gratuïta.

En aquesta ocasió, Maria Àngels Ull, professora titular de Bioquímica i Biologia Molecular de la Universitat de València, conduirà un cinefòrum consistent en la projecció de la pel·lícula ‘La hora 11’ (Leila Conners Petersen i Nadia Conners, EUA 2007), un documental que aprofundeix en les seqüeles que el planeta pateix per culpa del canvi climàtic com són les catàstrofes naturals incontrolables, i un col·loqui posterior amb les persones assistents.

Quant al cicle ‘València, per dins i per fora’, Amics i Antics Alumnes rememorarà la figura de Manuel Sanchis Guarner aquest dissabte, 4 d’octubre. El dia 18, farà un recorregut per la València de la Il·lustració i la València modernista; i el dia 31, celebrarà la Nit de les Ànimes front a la imposada tradició nord-americana de la festa de Halloween.

Dins de ‘Geografia de l’Aigua’, Amics i Fil-per-Randa proposen, el 26 d’octubre, sengles rutes per la reserva de Valdeserrillas, un projecte creat per a impulsar el turisme natural a la comarca dels Serrans, i els dolls de Barchel, un oasi a la vora del riu Túria entre els termes de Tuéjar, Benaixeve i Chelva. Els membres del col·lectiu de la Universitat de València es poden beneficiar d’una subvenció en aquestes dues excursions.

Gabriel García Márquez, en el Club de Lectura
El Club de Lectura d’Amics reprén la seua activitat amb el nou curs. Com cada dimarts, el pròxim dia 7, a les 18 hores, el Club es reunirà a la Biblioteca Municipal ‘Palau de l’Exposició’ (Galícia 1, València) per a posar en comú una lectura. La primera d’enguany és ‘Cien años de soledad’, del recentment desaparegut Gabriel García Márquez, Premi Nobel de Literatura el 1982.

L’activitat és gratuïta i per a participar-hi només cal ser membre del col·lectiu Amics i Antics Alumnes de la Universitat de València.

+Info: www.uv.es/amics

Documents adjunts:
Data d'actualització: 3 d'Octubre de 2014

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar