Estàs a: > > El Centre de Documentació Europea organitza el III curs de preparació per a les oposicions a la UE

El Centre de Documentació Europea organitza el III curs de preparació per a les oposicions a la UE

Cartell del curs

Cartell del curs

El Centre de Documentació Europea, inscrit en la Fundació General de la Universitat de València, ha organitzat una nova edició del curs de preparació per a les oposicions a la Unió Europea, que es desenvolupa els dies 23 i 30 de maig, i 6, 13 i 20 de juny, de 9:30 a 13:30 hores, a l’Aula de Formació de la Biblioteca de Ciències Socials Gregori Maians.

El curs té un enfocament teoricopràctic amb dinàmiques de grup, videoconferències amb experts de la UE, materials audiovisuals i una contínua interacció i participació dels assistents.

El curs està complet però s’hi ha habilitat una llista d’espera per a possibles cancel·lacions. Les persones interessades poden contactar via correu electrònic amb el Centre de Documentació Europea: cde@uv.es

Aquesta formació, de vint hores de duració, té com a objectiu fonamental donar a conéixer els diferents processos de selecció existents al si de les institucions i de les agències de la Unió Europea i capacitar els assistents amb les eines i els materials necessaris per a una òptima preparació. És una acció formativa especialment dirigida a persones llicenciades que tinguen intenció de presentar-se a les convocatòries de procés de selecció de les diverses institucions comunitàries.

Dirigeix i imparteix el curs el professor José Díaz Lafuente, autor del llibre ‘Montblanc, recursos educatius sobre la Unió Europea’. Díaz Lafuente és doctor en Dret per la Universitat de València, màster del Col·legi d’Europa en Relacions Internacionals i Diplomàcia de la Unió Europea i assessor en la Comissió de Desenvolupament del Parlament Europeu des de 2009.

+Info sobre el curs

Documents adjunts:
Data d'actualització: 26 de Maig de 2015
Publicat en: Formació, Documentació

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar