Formació d’urgències pediàtriques per als professors de Gandia
Estás en: > > Formació d’urgències pediàtriques per als professors de Gandia

Formació d’urgències pediàtriques per als professors de Gandia

Curs sobre urgències pediàtriques

Curs sobre urgències pediàtriques

El Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València, en col·laboració amb l’Ajuntament de la ciutat i amb l’Asociación para la investigación en la Safor, estan organitzant cursos d’urgències pediàtriques dirigits als mestres dels col·legis de Gandia. Els cursos tindran una duració de 10 hores.

Els accidents i les situacions d’urgència pediàtrica són freqüents en l’àmbit escolar. Normalment, existeix escassa formació general sobre el maneig inicial d’aquestes situacions tot i que, moltes vegades, determinen el pronòstic final del pacient. D’aquesta situació se’n planteja la necessitat de formar els adults que estan en contacte continuat amb els xiquets i que, a més, es troben sota la seua responsabilitat, com és el cas de l’àmbit escolar.

És per això que el Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València, l’Asociación para la investigación en la Safor i l’Ajuntament de Gandia organitzen cursos d’urgències pediàtriques dirigits als professors d’infantil i primària de la ciutat de Gandia.

Aquests cursos, dirigits pel cap de Pediatria de l´Hospital Sant Francesc de Borja de Gandia, José Miguel Sequí, pretenen dotar als professors dels coneixements necessaris per tal de respondre a situacions tals com les intoxicacions, els traumatismes, les ferides sagnants, les convulsions, les asfíxies, la diabetis o, fins i tot, les parades cardiorespiratòries.

El passat curs es va realitzar aquesta formació amb les professores de la xarxa d’escoletes i aquest curs s’ha iniciat amb els docents dels col·legis de primària de la ciutat. La passada setmana realitzaren aquesta formació vint docents de la ciutat i les properes sessions estan previstes els dies 10 i 11 de desembre.

Aquests cursos són gratuïts per als alumnes, els quals reben, en finalitzar, un diploma acreditatiu de la formació expedit per la Universitat de València.

Fecha de actualización: 29 de Octubre de 2014

This site uses cookies for statistical purposes and to enhance your navigation. Learn more

Aceptar / Acceptar