Estàs a: > > El Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial organitza a Gandia dues activitats relacionades amb l’economia social

El Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial organitza a Gandia dues activitats relacionades amb l’economia social

economia social

economia social

El Centre Internacional de Gandia va acollir, els dies 11 i 12 de novembre, dues activitats relacionades amb l’economia social, organitzades pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial.

La idea d´aquestes jornades, de matrícula gratuïta, ha estat entendre aquesta com una oportunitat tant per a les institucions municipals com per als joves emprenedors.

La primera activitat va ser una jornada que se celebrà l’11 de novembre i portava per títol ‘Sensibilització en economia social per a la prestació de serveis públics locals’. La idea de la jornada era analitzar els beneficis que aporta l’ús d’empreses socials perquè els ajuntaments desenvolupen les seues polítiques i com aquestes empreses semblen les més idònies per a prestar serveis locals i fomentar l’ocupació en el territori. En aquesta jornada hi participaren els professors de la Universitat de València Salvador Montesinos i María José Vañó.

Mentre, el dia 12 de novembre va ser el moment d’aprendre com crear una empresa social amb el ‘Curs d’emprenedoria social’ que durà tota la jornada. Un curs que va partir de la idea d’entendre l’empresa social com una bona alternativa d’autocupació de qualitat. Aquest curs va estar dirigit a emprenedors i responsables de polítiques locals d’ocupació ja que els permetrà conèixer les línies bàsiques d’allò que és una empresa social, com es constitueix i com es finança i quin règim fiscal i laboral té. Aquest curs va estar impartit per professors de la Universitat de València que formen part de l’Institut d’Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria.

Data d'actualització: 19 de Novembre de 2014

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar