Estàs a: > > El Cicle de Joves Intèrprets de CulturArts Música tanca els Concerts de Tardor 2014

El Cicle de Joves Intèrprets de CulturArts Música tanca els Concerts de Tardor 2014

Fragment del cartell dels Concerts de Tardor 2014

Fragment del cartell dels Concerts de Tardor 2014

La Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València va acollir el concert de tancament, dimarts 16, dins del cicle Joves Intèrprets de CulturArts Música, a càrrec de Daniel Martínez (violí) i Carlos Apellániz (piano).

La Universitat de València, a través del Patronat d’Activitats Musicals, aposta per acostar la música a la ciutadania i ha oferit cada setmana concerts gratuïts en diversos auditoris universitaris: la Capella de la Sapiència de La Nau, el Jardí Botànic i el Col·legi Major Rector Peset.

Han sigut concerts sempre de música de cambra que recuperen compositors del nostre àmbit, però també les figures clau de la història de la música, com ara R. Wagner, R. Strauss, L. van Beethoven, W. A. Mozart. El cicle de tardor ha inclòs catorze concerts.

L´últim concert va tindre lloc a la Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset el passat 16 de desembre. L´acte se celebrà en el marc del cicle ´Joves Intèrprets de CulturArts Música´, a càrrec de Daniel Martínez (violí) i Carlos Apellániz (piano), que interpretaren obres de Bach, Sibelius i Sarasate, entre altres autors. 

Tota la programació ací:
http://www.uv.es/culturaweb/musica/concertstardor20141029.pdf

Data d'actualització: 19 de Desembre de 2014
Publicat en: Música, Música, Principal

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar