Estàs a: > > Activitat gratuïta: Taller i visita guiada a l’exposició ‘Mestres de ciutadania’, a La Nau de la Universitat

Activitat gratuïta: Taller i visita guiada a l’exposició ‘Mestres de ciutadania’, a La Nau de la Universitat

Obertura de la mostra Mestres de Ciutadania a La Nau

Obertura de la mostra Mestres de Ciutadania a La Nau

Amics ha organitzat una visita guiada gratuïta, que inclou la realització d’un taller didàctic, a l’exposició ‘Mestres de ciutadania. Manuel Broseta, Ernest Lluch i Francisco Tomás y Valiente’, que s’exhibeix en la Sala Acadèmia de La Nau fins al pròxim 25 de gener. La visita-taller es farà el dia 16, de 18 a 19:30 hores. Primerament, es farà una visita dinamitzada durant la qual es rescataran les fites més destacades dels intel·lectuals i, en acabant, es realitzarà una activitat didàctica a l’espai-taller.

Aquesta és l’exposició de la temporada, organitzada i produïda per la Universitat de València, i que roman al Centre Cultural La Nau des del passat octubre. Amb ‘Mestres de ciutadania’, la Universitat ret homenatge a tres professors que si bé van compartir la terrible circumstància de la seua tràgica mort -tots tres van ser assassinats per ETA-, van coincidir en el seu compromís cívic i polític.

És necessari inscriure-s’hi prèviament de l’1 al 12 de desembre.

+Info sobre l’exposició:
http://links.uv.es/6kT58nD

Documents adjunts:
Data d'actualització: 16 de Desembre de 2014

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar