Estàs a: > > Ruta dels pobles: Paisatges valencians i la Via Augusta amb ametlers florits

Ruta dels pobles: Paisatges valencians i la Via Augusta amb ametlers florits

Ametler en flor

Ametler en flor

Amics i Antics Alumnes ha proposat als seus membres realitzar una eixida al Maestrat per a conèixer la Via Augusta i els seus ametlers en flor, així com gaudir d’un paisatge ple de flora i fauna pròpies de la zona. L’excursió va tindre lloc el passat dia 22 de febrer.

Els participants s’apuntaren a un passeig rural de dues hores sense dificultat seguint el camí de l’ametla des de les Forques, a la Mare de Déu de l’Adjutori, fins a les Comes, a Benlloch, la Plana Alta. Per la vesprada, es va fer un recorregut pel camí de Subarra, el qual presenta masos deshabitats, fins a l’aldea de Quartico. Aquest itinerari va permetre la visita de paratges amb ametlers en flor i alguns trams, perfectament conservats, de la Via Augusta de l’època romana.

L’eixida, que va estar dirigida pel botànic Víctor Benlloch, va ser a les 8 hores, en bus des de Nuevo Centro.

Es tracta d’una activitat amb subvenció d’Amics i Antics Alumnes: el seu preu va ser de 15 euros per a les cinc primeres persones que s’hi apuntaren i 25 euros per a la resta. El dinar, en el qual es tastaren les típiques coquetes de la comarca, era opcional.

Amb la col·laboració del Club de Viatges Fil-per-Randa.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 23 de Febrer de 2015
Publicat en: Agenda, Noticies, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar