Estàs a: > > Audició de cloenda del Curs de Repertori i Tècnica d’Interpretació al Piano

Audició de cloenda del Curs de Repertori i Tècnica d’Interpretació al Piano

L´alumnat del Curs de Repertori i Tècnica d’Interpretació al Piano, que enguany ha arribat a la seua tercera edició i que ha sigut impartit pel pianista Antonio Galera López, va oferir l’audició de cloenda divendres, 30 de gener, a la Sala Charles Darwin del Campus de Burjassot-Paterna.

Els alumnes d’Antonio Galera interpretaren una audició dividida en dues parts, on es van escoltar obres de Bach, Mozart, Beethoven, Schumann, Rachmaninov i Ravel.

En aquest curs, sota la direcció d’Antonio Galera, els mateixos alumnes han realitzat l’anàlisi pianística del repertori presentat per cadascú d’ells; han abordat temes de cultura musical a través de l’anàlisi del repertori per a piano sol, orquestra i música de cambra, i de l’estudi del marc cultural general integrant la resta d’arts del repertori musical occidental; i han indagat en la partitura (edició, estil, signes musicals i pedalització), en la digitació i en la memorització.

Antonio Galera López (València, 1984) Nascut a València. Estudia amb M. Dolores Pérez, Victoria Alemany i Adolfo Bueso al Conservatori de València, on obté el premi extraordinari de final de carrera. Més tard continua amb Nelson Delle-Vigne i Philippe Entremont, a París i Brussel·les, on obté el diploma superior de l’École Normale becat per l’IVM, Juventudes Musicales de Madrid i, actualment, AIE. Va debutar amb l’OFUV interpretant el Concert en sol de Ravel dirigit per Cristóbal Soler. Guardonat per la YMFE i en el concurs Josep Iturbi de València, ha actuat en sales com ara el Steinway Hall de Nova York, Salle Cortot de París, Zhong Shan Hall de Taipei, Teatros del Canal de Madrid, Palau de la Música i Palau dels Arts de València, Cartoixa de Valldemossa, Auditori de Saragossa o Palau de la Música de Barcelona. Entre els seus compromisos per a aquesta temporada cal destacar el seu debut a Londres –St. Martin in the Fields– a més de gires de concerts als EUA i a Mèxic. 

Des del 2012 és professor invitat de Repertori, Tècnica i Interpretació a la Universitat de València. També ha impartit cursos magistrals regularment a la República Dominicana, França, Bèlgica, Mèxic i Espanya.

Data d'actualització: 6 de Febrer de 2015

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar