Estàs a: > > Una balada poeticamusical protagonitza l’Audició d’Hivern del Club Coral La Nau Gran

Una balada poeticamusical protagonitza l’Audició d’Hivern del Club Coral La Nau Gran

Club Coral 2014

Club Coral 2014

El Club Coral La Nau Gran de la Universitat de València va oferir el passat 14 de febrer l’Audició d’Hivern, que va estar protagonitzada per una balada poeticamusical, titulada ‘Qualsevol nit…’, amb motiu de la celebració del Dia dels Enamorats. L’actuació va tindre lloc a l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic de la Universitat de València.

En l’audició hi participaren l’actriu Maria Jesús Suárez, la soprano solista Mar Muñoz i el pianista Eduard Marquina, baix la direcció de Mònica Perals i Massana, responsable de la formació del Club Coral La Nau Gran.

“Enmig de la voràgine en la que vivim hem oblidat deixar l’espai necessari per a la poesia. La poesia ens porta i ens transporta cap als racons més propers i més llunyans de la nostra substància. Ens fa sentir i remoure els sentiments més elevats i els més terrenals, l’amor, la passió, l’odi, la comprensió, la solidaritat. Al final la paraula té el poder. I si a aquest poder li sumem el de la música, la combinació és perfecta”, va dir Mònica Perales.

El programa va incloure obra d’autors -poetes i cantautors- com ara Rafael Alberti, Lluís Llach, José Antonio Labordeta, Mario Benedetti, Vicent Andrés Estellés i Joan Manuel Serrat, entre uns altres.

Programa detallat de l’Audició

Data d'actualització: 18 de Febrer de 2015

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar