Estàs a: > > ‘La conjura contra América’, de Philip Roth, protagonitza el Club de Lectura d´AlumniUV al març

‘La conjura contra América’, de Philip Roth, protagonitza el Club de Lectura d´AlumniUV al març

Philip Roth

Philip Roth

El Club de Lectura d’Amics es va reunir el dia 3 de març per a debatre sobre la novel·la ‘La conjura contra América’, de Philip Roth. La trobada va tindre lloc a la Biblioteca ‘Palau de l’Exposició’, a les 18 hores.

Philip Roth narra en aquesta obra la història de la seua família, jueva, a l’Amèrica del Nord dels anys 40. La novel·la està ambientada en Newark (Nova Jersey), la ciutat natal de l’escriptor i escenari d’altres dels seus llibres. ‘La conjura contra América’ ha estat classificada com a ‘ucronia’ per situar-se en un context fictici però que podria haver sigut real.

Un dels mèrits més destacables de Roth és que per a orientar el lector i evitar-li confusions entre la realitat i la ficció, afegeix finalment una nota explicativa on relata la cronologia dels fets històrics tal com es van desenvolupar en realitat, alguns documents relacionats amb els fets i dades bàsiques dels personatges històrics que hi intervenen.

Dia: 3 de març.
Hora: 18 hores.
Lloc: Biblioteca Municipal ‘Palau de l’Exposició’ (Galícia 1, València).
Llibre: ‘La conjura contra América’, de Philip Roth.

Per a entrar a formar part del Club de Lectura cal telefonar a les oficines d’Amics i Antics Alumnes de la Universitat de València (963531070) o contactar per correu electrònic (amics@uv.es).

Documents adjunts:
Data d'actualització: 4 de Març de 2015

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar