Estàs a: > > El programa Sabors VII s’endinsa, al març, en la cuina vegetariana

El programa Sabors VII s’endinsa, al març, en la cuina vegetariana

Risotto amb pèsols

Risotto amb pèsols

La cuina vegetariana ha estat la protagonista de la setena edició del programa Sabors de cursos de cuina. Organitzat per Amics i Antics Alumnes de la Universitat de València i Valencia Club Cocina, el curs, impartit per un xef professional, es va celebrar dijous 26 de març.

Un nou mercat emergent i a l’alça es presenta hui a l’abast de qualsevol. Es tracta de l’alimentació vegetariana, d’origen mediterrani i molt sana, aquesta està fent-se un lloc important en els supermercats actuals.

És per aquest motiu, que AlumniUV i Valencia Club Cocina han oferit als membres del col·lectiu de la Universitat de València un curs que va tindre lloc a la seu del Club, a la plaça San Felipe Neri, 6B, València, el dia 26 de març, a partir de les 20 hores.

L’alumnat trobà en aquest curs una classe pràctica de cuina amb un xef professional que ensenyarà a elaborar el menú seleccionat; un receptari i els utensilis necessaris per a l’elaboració del menú; i una deliciosa degustació maridada amb aigua i vi D.O. València.

El menú a elaborar va incloure els següents plats: sopa freda de tomaca i fruits rojos; mamia de pèsols i menta; croqueta de formatge i espinacs; risotto d’alls tendres i ‘chia’; i pinya fregida en kataiffi.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 27 de Març de 2015
Publicat en: Agenda, Noticies, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar