Estàs a: > > Concert solidari de l’Orquestra Acadèmica de València per a les persones refugiades

Concert solidari de l’Orquestra Acadèmica de València per a les persones refugiades

Orquestra Acadèmica de València

Orquestra Acadèmica de València

L’Institut per al Desenvolupament Musical (IDM) var organitzar un concert solidari a càrrec de l´Orquestra Acadèmica de València, el passat 14 de març, a les 19:30 hores, al Palau de la Música de València i part d’allò recaptat ho destinarà a la lluita contra la fam en els camps de refugiats d’ACNUR a Àfrica.

L’Institut per al Desenvolupament Musical organitza un nou concert en el Palau de la Música de València, aquesta vegada col·laborant amb les persones refugiades i desplaçades. En aquesta ocasió comptarà amb la participació de l’Orquestra Acadèmica de València, dirigida per David Eres Brun, la Coral Divisi i Xiquets Cantors Divisi, al costat del ballet espanyol d’Estudi Dansa María Carbonell i Estudi 21.

El repertori de caràcter espanyol inclou ‘Cantos de España’ d’Albéniz, ‘Danzas Españolas’ de Granados i ‘Fantasía Valenciana’ d’Eres Brun. Són obres de gran reconeixement en el repertori espanyol al costat d’una estrena absoluta que comptarà amb la interpretació del guitarrista argentí Damián Valent.

L’Institut per al Desenvolupament Musical (IDM), seguint els seus principis institucionals, destina una part de la recaptació del concert a la campanya ‘Amb la teua ajuda, la fam té els dies comptats’ del Comité espanyol d’ACNUR.

Concert solidari: Orquestra Acadèmica de València, dirigida per David Eres Brun, la Coral Divisi i Xiquets Cantors Divisi, el guitarrista Damián Valent, al costat del ballet espanyol d’Estudi Dansa María Carbonell i Estudi 21.
Dia: Dissabte, 14 de març de 2015
Hora: 19:30 hores
Lloc: Sala Iturbi del Palau de la Música de València
Organitza: IDM, Palau de la Música de València i Orquestra Acadèmica de València
Col·laboren: Coral Divisi, Xiquets Cantors Divisi, Estudi Dansa María Carbonell i Estudi 21
Venda d’entrades: Palau de la Música i entradas.com

El Comité espanyol d’ACNUR és una organització no governamental, creada en 1993, declarada d’Utilitat Pública, que compta amb més de 241.000 socis i donants. Realitza activitats de sensibilització i d’Educació per al Desenvolupament sobre la realitat de la població refugiada. També recapta fons per a atendre les necessitats de les persones refugiades i desplaçades més vulnerables, recolzant els programes d’ACNUR (nutrició, atenció mèdica, aigua potable i sanejament, educació, refugi i infraestructures bàsiques, assistència legal i protecció internacional, etcètera). En l’actualitat, 43 milions de persones reben protecció i/o assistència d’ACNUR en més de 120 països.

L’Institut per al Desenvolupament Musical (IDM) és una institució cultural que fomenta la música en cooperació, al servei del Bé, la Veritat i la Bellesa. El treball d’IDM promou iniciatives musicals inspirades en el repertori de tradició hispànica. Una labor que es fonamenta en la qualitat artística de cada projecte.

L’Orquestra Acadèmica de València és una formació orquestral promoguda per l’Institut per al Desenvolupament Musical (IDM). Suposa una decidida aposta d’IDM per a la formació de joves talents en l’àmbit simfònic. D’aquesta manera, l’activitat d’aquesta orquestra amb seu a València continua la fructífera tradició de les Orquestres Acadèmiques.

Data d'actualització: 23 de Març de 2015

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar