Estàs a: > > Ana María Botella, nova directora de l´Aula de Música de la Universitat

Ana María Botella, nova directora de l´Aula de Música de la Universitat

Ana María Botella, nova directora Aula de Música

Ana María Botella, nova directora Aula de Música

Després de més de 15 anys d’experiència, Ana María Botella Nicolás (Departament de Didàctica de l’Expressió Musical, Plàstica i Corporal de la Facultat de Magisteri) pren el relleu de Vicente Galbis López i serà l’encarregada de dirigir l’Aula de Música del Vicerectorat de Cultura de la Universitat de València.

Contractada doctora del Departament de Didàctica de l’Expressió Musical, Plàstica i Corporal a la Facultat de Magisteri de la Universitat de València, Ana María Botella Nicolás és doctora en Pedagogia per la Universitat de València, llicenciada en Geografia i Història (especialitat Musicologia) i diplomada en Magisteri (especialitat d’Educació Musical) per la Universitat d’Oviedo. Títol professional de Música en l’especialitat de piano i Màster Internacional de Música en la mateixa especialitat pel Conservatori Superior de Música d’Oviedo ‘Eduardo Martínez Torner’. Funcionària de carrera del cos de professors d’ensenyament secundari, especialitat de Música (actualment en excedència).

Vicente Galbis López, professor titular del Departament de Didàctica de l’Expressió Musical, Plàstica i Corporal de la Universitat de València, ha coordinat l’Aula de Música del Vicerectorat de Cultura durant 15 anys. En aquesta etapa s’han organitzat 551 concerts de música de cambra (instrumental i vocal), passant dels huit concerts del curs inicial a una quantitat que oscil·la entre 43 i 53 per curs en els últims 10 anys. En aquest període s’ha creat el cicle ‘Música a la Capella’ al Centre Cultural La Nau, amb un concert setmanal, i, alhora, s’ha descentralitzat l’activitat oferint programació musical mensual als col·legis majors i al Jardí Botànic de la Universitat. La col·laboració amb el Patronat d’Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València ha estat sistemàtica, ja que l’Aula ha estat l’organisme que ha impulsat els concerts dels grups de cambra de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat. A més, els principals intèrprets valencians han oferit recitals en l’àmbit de l’Aula de Música. Una activitat musical cada vegada més abundant i variada, oferida a la comunitat universitària i al públic en general.

Data d'actualització: 2 de Maig de 2015

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar