Estàs a: > > Gandia acull una taula redona sobre el futur del turisme valencià

Gandia acull una taula redona sobre el futur del turisme valencià

turisme a la safor

turisme a la safor

Les eleccions municipals i autonòmiques del pròxim mes de maig constitueixen una excel·lent oportunitat per a la reflexió al voltant de temes d’interés de la societat valenciana. En aquest marc, aquest divendres 24 d’abril a les 19 hores, tindrà lloc al CIG-UV la taula redona ‘El turisme valencià: un model territorial o amb recorregut?’.

La Universitat de València, de la mateixa manera que va esdevindre en les eleccions europees de 2014, ha organitzat novament unes jornades que tenen per motiu l’anàlisi de l’escenari actual, així com la discussió, la reflexió i la definició de propostes que tenen per objecte el desenvolupament territorial valencià. Una vintena d’especialistes, professors i professores universitàries, debatran en cinc municipis (Ontinyent, Gandia, Llíria, Burjassot i Alzira), al voltant de temes com la indústria, el turisme, el patrimoni cultural, l’agricultura i l’organització del territori. Amb un format àgil i dinàmic, taules redones que comptaran amb la participació del públic assistent, facilitaran aportacions que pretenen la millora de l’escenari valencià econòmic i social.

A Gandia, el tema de debat tractat serà el turisme i es procurarà veure si ja s’ha esgotat aquest sector com a motor de desenvolupament o es poden trobar noves vies. A la taula, presentada i coordinada pel vicerector de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, Jorge Hermosilla, hi participaran Aurora Pedro, professora d’Economia Aplicada i vicepresidenta del Comité de Miembros Afiliados de la Organización Mundial de Turismo; María Dolores Pitarch, professora de Geografia; María José Vañó, professora de Dret Mercantil i experta en Economia Social i Turisme Rural; i Oto Luque, catedràtic de Psicologia Social i especialista en Turisme i Relacions Socials.

La cita, divendres 24 d’abril, a les 19 hores, a l’aula 1 del CIG-UV.

Data d'actualització: 24 d'Abril de 2015

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar