Alumni Comparteix fa una ruta literÓria per la ValŔncia de Blasco
Estás en: > > Alumni Comparteix fa una ruta literÓria per la ValŔncia de Blasco

Alumni Comparteix fa una ruta literÓria per la ValŔncia de Blasco

Vicente Blasco Ib߽ez

Vicente Blasco Ib߽ez

Amics i Antics Alumnes de la Universitat de ValŔncia ha organitzat, dins del cicle Alumni Comparteix, una ruta literÓria que s´ha endinsat en la ValŔncia dĺun dels escriptors locals, de projecciˇ internacional, mÚs rellevants de la ciutat: Blasco Ibß˝ez. El recorregut va estar guiat pel professor de la Universitat de ValŔncia HÚctor H. Gassˇ.

Professor del Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura de la Universitat de València i membre d’AlumniUV, Héctor H. Gassó va proposar fer una visita que acoste les persones interessades a l’obra de Blasco Ibáñez, a través d’un itinerari pels llocs presents a la producció literària de l’escriptor per tal de veure la ciutat a través de la seua mirada, les seues descripcions i la seua narració.

Gassó ha participat en el llibre ‘Cap a una didàctica de les geografies literàries’, obra que recull les inquietuds de diversos professors d’universitats diferents que entenen el territori com a una via per a acostar-se a la literatura, segons assenyala Manel Marí en una entrevista realitzada a Héctor Gassó i Alexandre Bataller per a la revista ‘Futura’.

La visita va ser gratuïta. Els participants es reuniren al Mercat Central per a iniciar el recorregut que començà a les 17 hores i va tindre una durada de dues hores aproximadament.

Documentos adjuntos:
Fecha de actualización: 28 de Mayo de 2015

This site uses cookies for statistical purposes and to enhance your navigation. Learn more

Aceptar / Acceptar