Estàs a: > > El Club de Lectura d’AlumniUV desgrana ‘El lector de Julio Verne, d’Almudena Grandes

El Club de Lectura d’AlumniUV desgrana ‘El lector de Julio Verne, d’Almudena Grandes

Almudena Grandes. Foto: Jpedreira

Almudena Grandes. Foto: Jpedreira

El Club de Lectura d’Amics i Antics Alumnes de la Universitat de València s´ha tornat a reunir al maig. L’encontre, que en aquesta ocasió va servir per a desentranyar la novel·la d’Almudena Grandes ‘El lector de Julio Verne’, va tindre lloc a la seu habitual, la Biblioteca Municipal ‘Palau de l’Exposició’, dimarts dia 12, a les 18 hores.

En aquesta obra, l’escriptora narra les vivències de Nino, fill de guàrdia civil, de l’estiu del 1947. Coneix a un personatge singular, recent instal·lat a un molí apartat, que acaba convertint-se en el seu amic i model a seguir.

Nino no vol fer la mateixa professió que son pare i prefereix aprendre a mecanografiar. Durant el període d’aprenentatge, Nino descobreix un nou món a través de les novel·les d’aventures que li convertiran en una altra persona. Coneix una veritat que ningú no li havia volgut contar i entén per què son pare li allunya de l’organització per a la qual ell treballa.

Per a formar part del Club, les persones interessades hauran de contactar primer amb l’oficina AlumniUV (963531070 o amics@uv.es).

Dia: 12 de maig.
Hora: 18 hores.
Lloc: Biblioteca Municipal ‘Palau de l’Exposició’ (Galícia 1, València).
Llibre: ‘El lector de Julio Verne’, d’Almudena Grandes.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 13 de Maig de 2015

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar