Estàs a: > > Una dotzena d’activitats conforma la programació d’AlumniUV al juny

Una dotzena d’activitats conforma la programació d’AlumniUV al juny

Llibre obert

Llibre obert

AlumniUV proposa, al juny, una programació amb una dotzena d’activitats, que inclouen des de les habituals i gratuïtes, com són el Club de Lectura i Alumni Comparteix, fins a noves rutes pels pobles i passejades per la ciutat, passant per una nova edició del curs Sabors. Aquest mes també es visitarà l’Observatori Astronòmic de la Universitat a Burjassot.

Les activitats d’AlumniUV al juny van arracar amb el Club de Lectura que es va reunir dimarts dia 2, a la Biblioteca Municipal ‘Palau de l’Exposició’, per a analitzar la lectura de ‘La ciutat de les flors’, novel·la d’Albert Hernàndez i Xulvi, guanyadora del Premi Fiter i Rossell del Govern d’Andorra 2013. En aquesta ocasió, l’autor visità el Club per a comentar amb el grup la seua obra.

El Club de Lectura és una de les activitats gratuïtes organitzades pel col·lectiu de la Universitat de València, com és el cas del programa Alumni Comparteix que, aquest mes, proposa una xarrada sobre dona i família a la València del segle XVII, a càrrec d’Isabel Baixauli, doctora en Geografia i Història, professora de secundària i AlumniUV.

I al juny hi ha una activitat afegida també gratuïta. AlumniUV torna a reservar una nit d’estrelles en la jornada de portes obertes de l’Observatori Astronòmic de la Universitat de València, amb seu al Parc Científic, al Campus de Burjassot-Paterna. Serà divendres 12 de juny i les places són limitades a 20 persones.

Curs de Tast de Vins i Tapes
AlumniUV organitza, així mateix, la huitena edició del curs ‘Sabors’, que el dia 7 de juliol proposa un tast de vins i tapes. Impartit per un xef professional a Valencia Club de Cocina, el curs consistirà en l’elaboració de set tapes com ara crep americana de truita de creïlles, tempura de llagostins amb formatge cheedar, tallarins de calamar amb allets i menta, o croquetes de bolets, pernil i wasabi, entre altres receptes.

A més de la classe pràctica, el curset inclou un tast de vi guiat per un expert enòleg, un receptari, els utensilis necessaris per a l’aprenentatge i sengles degustacions de les tapes elaborades a la sala, i d’aigua i vi D.O. València.

Rutes dels pobles i de l’aigua, i passejades per la ciutat
Per últim, Amics i Antics Alumnes de la Universitat de València col·labora en la programació d’eixides culturals, tant pel territori valencià com per la capital, amb el Club de Viatges Fil-per-Randa. Aquest mes, proposa diverses rutes dels pobles i de l’aigua: ‘Salzedella, el jardí de les cireres’ (dia 6), ‘Paisatges sagrats del Maestrat’ (dia 21) i ‘Les pintures rupestres de la Valltorta’ (21 de juny).

Quant a les passejades per la ciutat, dins del programa ‘València, per dins i per fora’, al juny es realitzaran les següents eixides: ‘València. Arquitectura romàntica’ (dia 20); ‘València. Llegendes fantàstiques’ (dia 26); ‘Passeig nocturn pel Marítim. Sense l’Amèrica’s Cup’ (dia 27); i ‘Viatge a Amèrica. Tan lluny i tan a prop’ (4 de juliol, amb inscripció des del 23 de juny).

+Info: www.uv.es/amics

Documents adjunts:
Data d'actualització: 12 de Juny de 2015

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar