Estàs a: > > L’Escola Coral La Nau celebra la seua tradicional audició de fi de curs

L’Escola Coral La Nau celebra la seua tradicional audició de fi de curs

Imatge del cartell.

Imatge del cartell.

L’Escola Coral La Nau celebra, celebrà el passat 6 de juny, la seua tradicional audició de fi de curs, sota la direcció de Mònica Perales i Massana. L’acte va tindre lloc a la Sala Charles Darwin del Campus de Burjassot-Paterna. Hi participaren els quatre cors que formen l´Escola.

Hi van intervindre els quatre cors que componen l’Escola: Mestral, Garbí, Xaloc i Tramuntana, acompanyats per Eduard Marquina al piano, Maria Gil al violí, Mònica Perales com a directora i Inma Mirapeix, professora de Llenguatge Musical.

L’Escola Coral La Nau començà la seua activitat formativa l’any 2002, una activitat dirigida especialment al públic infantil. Assaja regularment al Col·legi Major Rector Peset, marc de la majoria dels seus concerts, encara que ha actuat en altres espais de la Universitat, així com en auditoris de la Comunitat Valenciana (Teatre Romà de Sagunt, Palau de la Música de València, Palau de les Arts Reina Sofia, etcètera). L’Escola Coral és un repte didàctic i musical amb l’objectiu social de promocionar la participació activa dins de la Universitat, a través del PAS i el PDI, així com del col•lectiu AlumniUV, a més d’estar oberta al públic en general.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 7 de Juny de 2015

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar