Estàs a: > > Cinquena edició del curs de capacitació en programes europeus de cooperació al desenvolupament

Cinquena edició del curs de capacitació en programes europeus de cooperació al desenvolupament

Imatge del curs.

Imatge del curs.

La Càtedra UNESCO d´Estudis sobre el Desenvolupament de la Universitat de València ha organitzat el V curs de capacitació en programes europeus de cooperació al desenvolupament, que tindrà lloc a les instal·lacions del Servei de Formació Permanent (Campus dels Tarongers) entre juny i juliol.

Es tracta d’una formació de 20 hores lectives en horari de matí els divendres 5, 12 i 26 de juny, i 3 de juliol, a través de sessions teoricopràctiques impartides per José Díaz Lafuente, doctor en Dret Internacional Públic.

L’objectiu d’aquest curs, promogut pel Patronat Sud-Nord i la cooperació de la Universitat de València, és familiaritzar-se en la formulació de projectes de cooperació al desenvolupament per a presentar-los a convocatòries europees. La pretensió és continuar capacitant professors i cos tècnic universitari en la correcta formulació de projectes subvencionables per les institucions europees en matèria de cooperació al desenvolupament.

La inauguració de les jornades formatives, el dia 5 de juny a les 9 hores, anirà a càrrec del vicerector d’Internacionalització i Cooperació, Guillermo Palao, i del director del curs, José Miguel Soriano, director de la Càtedra UNESCO, president executiu del Patronat Sud-Nord i delegat del Rector per a Cooperació al Desenvolupament.

Al llarg del curs s’abordarà la política europea al desenvolupament, les eines de cerca sobre programes i convocatòries, la formulació de projectes en aquest àmbit i terminologia, entre altres conceptes. Totes aquestes propostes teòriques aniran acompanyades de l’aplicació d’un cas pràctic.

El Patronat Sud-Nord, en aquesta iniciativa, ha comptat amb la col·laboració de la Fundació General de la Universitat de València, del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa de la Universitat i del Centre de Documentació Europea.

+Info i programa

Data d'actualització: 4 de Juny de 2015

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar