Estàs a: > > La Universitat de València i els empresaris de la Safor presenten quatre títols de postgrau

La Universitat de València i els empresaris de la Safor presenten quatre títols de postgrau

Postgraus Direcció i Gestió Empreses a Gandia.

Postgraus Direcció i Gestió Empreses a Gandia.

Han estat presentats en roda de premsa aquest dilluns els títols de l’àrea de direcció i gestió empresarial que la Universitat de València impartirà a Gandia el curs vinent i per als quals s’ha comptat amb la col·laboració de FAES, el CES i Foment. Aquests títols són un diploma i tres certificats. La preinscripció està oberta fins a octubre.

Així, i a petició de l’empresariat de la comarca, la Facultat d’Economia ha impulsat la creació de quatre títols: el Diploma d’especialització professional universitari en internacionalització, fiscalitat i finances empresarials; i els certificats d’especialització en internacionalització, en fiscalitat i en finances.

Rafael Juan, president de FAES, ha destacat la importància d’aquests títols donada la “necessitat d’incrementar el grau de formació dels directius de la comarca ja que aquesta és l’única manera d’incrementar també la productivitat de les empreses i fer front a problemes actuals”. En la mateixa línia s’ha expressat José Manuel Pastor, catedràtic d’Anàlisi Econòmica de la Universitat de València, qui ha plantejat que “l’única manera de créixer és formar-se i sols amb formació podrem solucionar problemes com l’atur”. També han estat recolzant la presentació dels postgraus el president del CES, Ramón Soler, i el president de Foment, Joaquín Bernabéu.

Els tres certificats tenen una durada de tres mesos cadascun i pretenen especialitzar l’empresariat o els directius de les empreses en les àrees en qüestió. Així el certificat d’especialització en internacionalització busca posar de manifest les estratègies de creixement de les empreses en els processos d’externacionalització, així com mostrar quines són les eines de màrqueting i de recerca de nous mercats més encertades en cada procés. En el certificat de l’àrea de finances l’objectiu és analitzar les diferents fonts de finançament bancària i no bancària que permeten una gestió eficient de l’empresa. Mentre, el certificat d’especialització en l’àrea de fiscalitat facilitarà a l’empresariat els coneixements necessaris per a abordar alguns aspectes conflictius com la liquidació de l’IRPF, l’impost de societats o l’IVA així com donarà a conèixer els instruments de planificació fiscal tenint en compte els canvis normatius.

Aquests tres certificats d’especialització es poden cursar junts en el diploma d’especialització professional universitari en internacionalització, fiscalitat i finances empresarials. Els quatre títols tenen un caràcter presencial i les classes s’impartiran a les instal·lacions de la Universitat de València a Gandia, ubicades al carrer Tossal 8.

Els terminis de preinscripció dels diferents postgraus ja estan oberts i finalitzen el proper mes de setembre. Per obtindre més informació es pot consultar la pàgina web del Centre o bé dirigir-se al Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València.

Data d'actualització: 22 de Juny de 2015
Publicat en: Formació

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar