Estàs a: > > La Universitat i COGRASOVA signen un conveni per millorar la inserció laboral dels estudiants i dels titulats de la Universitat

La Universitat i COGRASOVA signen un conveni per millorar la inserció laboral dels estudiants i dels titulats de la Universitat

El rector de la Universitat de València, Francisco Tomás, i el president de Col·legi de Graduats Socials de València (COGRASOVA), Ricardo Gabaldón Gabaldón, van signar un conveni marc destinat a establir i desenvolupar línies de col·laboració en l'àmbit de la formació per a la inserció professional, la promoció i la divulgació de l'ocupació de qualitat, en benefici dels estudiants/estudiantes i dels titulats/titulades de la Universitat de València.


COGRASOVA, que l'any 2006 va celebrar el 50è aniversari, és una corporació de dret públic amb plena capacitat jurídica, civil i administrativa, adscrita en el seu moment al Ministeri de Treball i avui a la Conselleria de Justícia, que agrupa els titulats i les titulades universitaris en Graduat Social o Relacions Laborals que exerceixen la professió per compte propi o d'altri i els que volen informació, reciclatge, feina, etc.

COGRASOVA té diversos serveis a la disposició dels vora dos milers de col·legiats i col·legiades, com ara publicacions, estrangeria, informàtica, àrea d'ocupació, passantia, assegurança de responsabilitat civil, torns interns, formació, biblioteca, etc. Cada dia, el Col·legi brinda majors serveis per avançar fermament en els objectius de transformació i de monització de la seua estructura, per mitjà de l'organització associativa de la professió. A més, COGRASOVA, a través de l'Institut Valencià d'Estudis Socials (IVES), desenvolupa la promoció i la formació professional del graduat i graduada social/diplomat i diplomada en Relacions Laborals, mitjançant cursos, seminaris d'estudi, conferències, etc. i orienta els estudiants i les estudiantes de Relacions Laborals/Relacions Laborals i Recursos Humans amb vista a la seua incorporació al mercat de treball.


En el marc d'aquest conveni, la Universitat de València, a través de l'Observatori d'Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL), organitzarà amb COGRASOVA iniciatives per a la inserció professional. A més, el Col·legi serà usuari dels serveis de l'Àrea d'Ocupació que gestiona l'OPAL amb vista a contractar estudiants/estudiantes i titulats/titulades de la Universitat de València que s'ajusten als perfils sol·licitats pels col·legiats i per les col·legiades de COGRASOVA i el col·lectiu d'empreses privades.

Per a més informació
http://www.cograsova.es
http://www.uv.es/opal
http://www.uv.es/bolsadetrabajo
opalges@uv.es

Data d'actualització: 25 de Febrer de 2010

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar